Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a barátnőm, hogy ha fogyókúrázik, én
se egyek olyan kaját amit ő nem ehet? Minden lány így
gondolkozik?
Nem fogyókúrázok, hanem egy bizonyos életmódot élek (ami kellően laza ugyan, de aminek köszönhetően megmarad az alakom is olyannak, amilyennek szeretem), így meg úgysem választanék olyan partnert, aki nagyon más életvitelt él
2021. aug. 19. 02:12
Én egészségügyik okokból diétàzom és hízékony vagyok, pàrom meg àllandóan pörit, kólàt, tésztàt és hasonlókat eszik. Ezt a hàrmat én kifejezetten gyűlölöm, de van azért egészségrelen kaja, amit szeretek (pl. pizza). Egy keveset eszem belőle ritkàn, hogy ne legyen belőle bajom.
Soha nem tudnék (és nem is szeretnék) "hittérítő" lenni amiatt, hogy ő csak kólàt iszik, és csak a hagyomànyos magyar kajàkat részesíti előnyben. Az màr màs kérdés, hogy aggódom az egészségéért, hogy pl. csak a szénsavas üdìtőket issza. Oké, hogy nem hízik tőlük úgysem, de màs miatt meg rossz lehet attól.
2021. aug. 19. 03:15
Nyilván nem várhatja el, DE benned is lehetne annyi érzelmi intelligencia, hogy mondjuk nem az orra előtt kezdesz el pizzát falni, hiszen így neki is sokkal nehezebb megállnia, hogy ne egyen ilyeneket.
2021. aug. 19. 03:49
2021. aug. 19. 07:18
A rántott húsról szedje le a panírt, mellé egy koviubi és kész.
2021. aug. 19. 07:46
Valószínűleg támogatást szeretne tőled, ami magában foglal némi alkalmazkodást irányába. Félreértések elkerülése végett, nem hiszem, hogy ha valaki x életmódot folytat, akkor azt rá szabad erőltetnie a másikra. Viszont az egészséges étkezés egy olyan dolog, ami senkinek nem árt alapvetően. Nyilván a folyamatos csirke + sali nem egy tartható dolog, de ilyen esetben lehet a körettel kompromisszumot kötni. Például a csirkéhez van sütőben sült krumpli, illetve rengeteg kalória szegény pizza, és hasonló étel létezik. Támogatásra meg egyszerűen azért van szüksége, mert neki is nehéz, nagy áldozatnak éli meg, amihez nem rendelkezik jelenleg kellő önkontrollal. A legjobb lenne, ha képesek lennétek ezt megbeszélni, és egy mindenki számára élhető kompromisszumot találni. Például magadnak sütsz sima pizzát, neki egészséges, kalória szegény verziót.
2021. aug. 19. 08:16
A saját "gondom" megoldom én, a másikat eszem ágában sincs ilyenre kárhoztatni.
Bár én is odafigyelek mit eszek, ha a barátom eszik 1 hamburgert, én meg salátát nem degradálom, hadsereg egye meg jó ízuen. Én meg eszem a ugyanúgy jó étvággyal a magam kosztját
2021. aug. 19. 09:30
Én meg győzködöm a pasimat, hogy egyen egyen :D
Én nagyon keményen diétázom de szeretem nézni, ahogy jóízűen eszik, én szeretnék enni lángost, pizzát de ha nem ehetek elég az illata is és nézni, ahogy telepakolja a pocakot. Nekem fogynom kell. Ő érezze jól magát. Ő meg nem eszik...
2021. aug. 19. 09:37
Én pl úgy főzök, h ami diétás és jó a férjembek, akkor az van, neki plusz körettel, ha nem olyan, akkor kétfélét. Nem várhatom el egy napi 12 órában fizikai munkát végzőtől, h lófax kalórián, szénhidrátszegény étrenden legyen, mert én fogyni akarok...ha nincs annyi önuralma, h ne álljon neki zabálni, mert látja, h te pl lángost eszel a strandon (ez wtf amúgy, a többi strandolót nem akarja számonkérni h h mernek előtte enni?) vagy bármit otthon, akkor magára vessen. Ez az ő döntése, h így táplálkozik de téged kényszeríteni erre nincs joga szerintem.
2021. aug. 19. 09:43
Nálunk én az évek alatt cukorbeteg lettem, így át kellett állnom egy másfajta életmódra. Természetesen a férjem azt ehet, amit szeretne (el is készítem neki, mert imádok főzni, de hozathat is).
Mondjuk az meg a másik, hogy a visszafogottabb étkezés még nem ártott meg senkinek.
2021. aug. 19. 10:12
Kapcsolódó kérdések: