Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani őszíntén és újraépíteni a bizalmat?
Picit hosszú lesz
ősz elején ismerkedtünk meg online éjjel nappal videóchat és társai
decemberben találkoztunk elölször egy hetet töltöttünk együtt
700 kmre lakik
belementünk a távkapcsolatba
elég gyorsan történt minden éjjel nappal hívás videó stb
Meg is beszéltük hogy ősszel össze költözünk
a vírus miatt 6 hónapig nem tudtunk találkozni
nyár elején mentem ki pár hétre majd rá egy hónpra együtt tudtunk lenni 3 hetet
minden szép és jó volt teljesen őszintének éreztem mindent
komolyan terveztünk komolynak és viszonzottnak éreztem az érzelmeket a sok kommunikációt mindent
nyílván nem egyszerű így indítani
Majd kiderült h egy másik nő akivel egyszer volt egy alkalmi szex még előttem havi szinten ráírt egyszer kétszer átlagos témákbakimerülve de a nő mindig is futott utána ezzel nem is lett volna gond
ám május elején amikor már 5 hónapja együtt voltunk és írta mennyire szeret stb stb a csaj küldött neki néhány intim képet és h mennyire hiányzik neki amit nem kezelt korrekt módón sőt picit adta alá a lovat majd többet nem írt neki vissza elmondása szerint bűntudat stb nem merte elmondni mit csinált félt h kiakadok és tudja mekkora hivát követett el és júniusban írt rá utána újra h találkozzanak majd akkor koptatta le de nem vállalta fel akkor sem hanem úgy fogalmazott hogy alakul valakivel és vele lesz otthon...
Szörnyen átverve érzem magam mintha hazugság lett volna az egész és ha valaki tisztel és szeret valakit akkor nem képes ezt tenni a másikkal de közben meg szeretem és látom mennyire kikészült ő is és most jött rá mit veszítene és velem akarja tervezni a jövőt és hogy adjak esélyt bizonytani és a bizalmam vissza szerezni
de nem tudom képes vagyok e újra bízni benne és úgy tekinteni rá mint előtte
nyílván rengeteket beszéltünk mindenről és mennyire másak a körülmények mint egy normális kapcsolat kezdetén de rettentesen őrlödöm és szenvedek miatta
rengeteget beszéltünk a történtekről meg úgy mindenről
Igyekszik nagyon,szeretne bizonyítani
Szívem szerint adnék is esélyt neki,de még bennem az érzés az eszemmel,hogy hiba lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!