Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó ötlet egy régebben megszakadt kapcsolatot megpróbálni újraépíteni?
Figyelt kérdés
Valójában nem volt hosszú életű köztünk, úgy hozta az élet, hogy elég nagy távolságra kerültünk egymástól, ezért megszakítottuk a kapcsolatot évekkel ezelőtt. A napokban láttam, hogy Ő is Pestre költözött és egyedülálló is. A facebook szerint. :) Nekem is elsőre meredek ötletnek tűnt, főleg, hogy közben már 2 férfival is volt kapcsolatban, viszont nagyon kedveltem ezt a lányt, szerettem(ami egy rövid életű kapcsolat után furcsának tűnhet). Nem is tudtam igazán elfelejteni, ezért is néztem néha-néha rá a facebookon, ahogy most is. Szerintetek írjak neki, próbáljam felhívni?2018. szept. 21. 19:44
1/4 anonim válasza:
Egy "szia mi újság veled" nem kerül semmibe. Ha nem nyitott a dologra, az hamar kiderül. :)
Azért azt nem kell mondani, hogy csekkolgatod, csak mondjuk eszedbe jutott épp. :D
2/4 A kérdező kommentje:
19:50 : Jó persze, nem is gondoltam ezt így leírni. :)
2018. szept. 21. 19:54
3/4 anonim válasza:
hát azt írtad a nagy távolság miatt mentetek szét, akkor miért ne? Bár amit facen kiír, az nem biztos, hogy fedezi a valóságot, de győződj meg róla, és írj rá.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hogyan váltatok el. Szokták mondani hogy újramelegítve a "tőtöttkápi" jó csak, lehet, hogy egy kapcsolatnál kifejezetten rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!