Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haragudnál a párodra, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál a párodra, ha azt csinálná, hogy megnézi amit írsz neki de mondjuk csak 5 órával később válaszol?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nem dolgozik, nyilván akkor is lehet elintéznivalója, élete, egyebek. Valahol pozitív, hogy legalább válaszol, másrészt azért engem is aggasztana, mit csinált addig... Minden a körülményektől függ.

Egyébként szerintem annyi beleférhet, hogy ne haragudj, most dolgom van, később beszélünk.

2021. aug. 18. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mikor írok neki. Ha munka közben, akkor nem zavarna. Ha nem, és azt látom, hogy amúgy elvan a neten akkortájt, vagy ha rákérdezek, nincs rá számomra elfogadható érve, zavarna.
2021. aug. 18. 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

Nem.Nincs mindig lehetősége válaszolni.Nem szükseges feltétel a telefonok nézegetése sem,főleg ha dolgozunk.A tetőn vagy a műhelyben nem azt figyelem,hogy mikor jött egy üzenet.

Ha fontos,akkor telefonálunk.És előfordul,hogy többször kell hívni egymast,mivel a telefon nem mindig van kéznél,és ugyszintén nincs lehetőség felvenni.

Szval ha ilyen üzenetekre várod a valaszt,hogy:" VV fruzsika miért jött össze VV bandikával,meg mitszolsz Vajna Timike új lovagjához,vagy mi ujság drágám,"akkor majdnem biztos,h nem válaszolok!

A "mi legyen a kaja?" az más!

Az fontos!

2021. aug. 18. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem
2021. aug. 18. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Szituáció függő.

Alapvetően nem haragudnék.

2021. aug. 18. 13:12
 16/18 anonim válasza:
100%
Ha megtudja nyitni az üzenetet, akkor már válaszolni is tudna. Ez nem kifogás.
2021. aug. 18. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"azzal érvel, hogy nem kell egész nap beszélni."

Valószínűleg egy nyugodt percet nem hagysz szerencsétlennek. Én is besokallnék.

N

2021. aug. 18. 13:30
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem, mert felnőtt ember vagyok, aki felnőtt emberekkel randizik, és megértem, hogy vannak helyzetek, amikor nem tud valaki reagálni egy üzenetre azonnal.

Nekem pl. ki is van kapcsolva az összes értesítés a telefonomon, csak akkor látom, ha írt valaki, ha megnyitom az appot.

2021. aug. 18. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!