Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Haragudnál a párodra, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál a párodra, ha azt csinálná, hogy megnézi amit írsz neki de mondjuk csak 5 órával később válaszol?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 08:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ. Ha azért nem válaszolt 5 órán keresztül, mert más nőt kefélt éppen, akkor nyilván haragudnék. Ha azért, mert dolgozott, vagy balesetet szenvedett, és éppen az életéért küzdenek a kórházban, akkor nyilván nem...
2021. aug. 18. 08:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi az a dolog, amire nem válaszol, valóban látta-e, vagy csak a facebook cseszekedik megint, és hogy mit csinál. Nyilván, ha tudom, hogy az égegyadta világon semmi dolga, csak punnyad, és úgy nem válaszol egy fontos, de nem SOS kérdésre, és egész nap a telóján lóg, akkor nem lennék boldog. De ha nem fontos dolgot írok, és tudom, hogy dolgozik, akkor biztos, nem haragudnék. Ilyenkor, ha valami nagyon fontos dolog van, amire sürgősen kell válasz, felhívom. Ami miatt meg nem hívom, az ráér.
2021. aug. 18. 08:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén attól függ. Ha nem volt fontos, akkor nem érdekel, hogy nem reagál rá. Majd ír, ha tud. Megszoktam, hogy munka közben nincs ilyesmire ideje, csak azért szoktam írni neki, hogy ne felejtsem el.

Ha direkt nem reagál, mert haragszik, vagy ilyesmi, akkor nyilván nem pozitívan értékelem a helyzetet.

2021. aug. 18. 08:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, mikor ír vissza, mert nem csetelős gyerekek vagyunk. Ha sürgős dolog, akkor úgyse írásban fogom neki elmondani.
2021. aug. 18. 08:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetoen nem mivel elvagyok es en sem válaszolok neha azonnal.

Sőt irritalo is tud lenni ha valaki azonnal pattog állandoan ha írok.

Viszont pl ha felkel tesz vesz lassan dél és egy egy joreggelt sincs vagy elalvás elott joejt es par szó, az nálunk egy az egyben játszmázás es rühellem

2021. aug. 18. 08:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozik akkor ez van válaszol amikor tud, ha nincs semmi dolga akkor zavarna de nincs 0-24ben hozzám láncolva néha belefér.
2021. aug. 18. 08:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én sem mindig írok rögtön vissza
2021. aug. 18. 08:54
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem, megszoktam.
2021. aug. 18. 10:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen, az lemaradt, hogy akkor se szokott válaszolni, amikor nem dolgozik és épp nincs fontos dolga, mert azzal érvel, hogy nem kell egész nap beszélni. Amivel persze egyetértek, de szerintem bunkóság.
2021. aug. 18. 10:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem lehet valami szerelmes... Nyilván nem kell 5 percenként írni, meg mindenkinek van dolga, de akinek fontos vagy és sokat gondol rád, az gyakran ír.
2021. aug. 18. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!