Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki gondolkozott azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki gondolkozott azon, hogy eltartási szerződéssel jusson lakáshoz, az képes érdekből házasodni és gyereket vállalni olyannal, akinek van saját családi háza, igaz?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 11:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

8-as, bocs, de te vagy a hülye úgy tűnik.

Évekkel később derült ki, hogy ő azt hitte, 5 év után közös lesz az ingatlan. Én nem vagyok hülye, felvilágosítottam róla, hogy ez a különvagyonom és a büdös életben nem lesz az övé.

De a tényen nem változtat, hogy ő azt hitte.

Azon kívül lehet, hogy nem lett az övé, de mégis van hol laknia és nem albérletben lakik, tehát lehet ez érdek kőkeményen.

2021. aug. 16. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
11 Az, hogy te rosszul választottál párt még nem jelenti azt, hogy a kérdésed egy általános igazság lenne.Nyilván sajnálatos a helyzeted, attól még nem kell teljesen különböző fogalmakat összemosni. Ez csak egy hibás következtetés amit levontál, holott csak az a bajod ezek szerint, hogy érdekember a házastársad.
2021. aug. 16. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
11 nem nekem van üldözési mániám és nem én vagyok gatya jogból, szóval jó hisztizést :D
2021. aug. 16. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Az egy polgárjogi szerződés, és övé lesz az ingatlan, cserébe a munkájáért.

Ha olyannal házasodik, akinek van saját családi háza, akkor tök mindegy, hogy érdekből vagy nem érdekből, de ha válnak, akkor mehet meztelen fenékkel, sosem lesz az övé a fele (sem).

2021. aug. 16. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!