Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sokat gondolkoztam es kivancsi...

Sokat gondolkoztam es kivancsi hogy hogyan lehetne palyazatbol egy sajat konditermet nyitni, mukodtetni egy faluban vagy kozsegben?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak olyan palyazatok ehhez kapcsolatosan, ami vissza nem teritendo? Hogyan mukodik ez az egesz mennyibe kerul egy kezdo toke a palyazathoz illetve mennyi az esely arra hogy meg is nyerem a palyazatot erre a celra?

2020. jún. 14. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha még magát a pályázatot se tudod megtalálni a neten, akkor kitölteni 100x annyira nem fogod tudni!
2020. jún. 14. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Mekkora az a község, hány ember lakja?

Milyen messze van a legközelebbi nagyváros?

2020. jún. 14. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező: van vállalkozásod???

Általában alapfeltétel, hogy X ideje működő vállalkozás legyen a pályázó... Tehát ne csak arra a célra legyen létrehozva, hogy valami állami pénzt lenyúljon...

2020. jún. 14. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Magyarul egy kanyi fillér önerőd nincsen?

Nagyon felejtős!

2020. jún. 14. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazabol csak erdekelne mert hallottam hogy van ilyen palyazat ami vissza nem teritendo es mivel a kozsegben nincs terem, ezert csak kivancsisagkepp kerdeztem, am a legkozelebbi varoa 8 km illetve 22
2020. jún. 16. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"A magyarországi közigazgatási rendszer megkülönbözteti a község és a nagyközség fogalmát.[3] Község olyan település lehet, amelynek legalább 300 lakosa van, más településektől elkülönülő, önálló saját arculata van, és képes önkormányzat alakítására és helyi közügyei ellátására. A nagyközség a községtől csak abban különbözik, hogy lakosainak száma legalább 5000 fő kell legyen."

Mivel nem válaszoltál kérdésre, hogy hány ember van a községben, ezért csak tippelni tudok. valahol 300 és 5 ezer között. Nem mindegy az sem, milyen az összetétele a településnek: jellemzően az idősebbek maradnak és a fiatalok lelépnek a városba.

Ráadásul nagyon közel van a legközelebbi város - 8 km az szinte semmi, akár bringával, de sportosabbak még gyalog is megtehetik. Szóval a válaszom: felejtsd el, nem működne a dolog.

2020. jún. 16. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!