Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt költötök a barátnőtökre, párotokra?
Mi a kérdés?
Ez zsarolás.
Tedd lapátra.
Mondjuk elég kamuszagu a kérdés....
5-ös jól leírta. Igaza van. Én is jó anyagi helyzetben vagyok, barátnőm is elég jól keres, tudnánk szórn i a pénzt. Amit költöttem rá : Szülinpra karácsonyra kedvenc parfumok + csoki + habrózsadoboz + jobb fajta pezsgő 20-30 ezer forint és ennyi. néha beülünk valahova, de van h ő fizet, van h én. Ajándékok terén mi is igyekszünk egy bizonyos határt nem átlépni. Szóval szülinapomra én is Paco Rabanne parfümöt + jó pezsgőt + csokit kapojk stb szoval siman "visszaadja".
Neked nem barátnőd, hanem aranyásód van, szabadulj meg minél hamarabb tőle. Emelje fela popsijat és menjen el dolozni, akkor talán lesz I12. (nekem is paromnak is ez van de nem egymasnak vettuk) Egy balek vagy, szabadulj meg tőle, mert ahoyg már írták, feltételhez köti a szeretetet! Követelőzik és ez igy csunya dolog. Keress egy normális lányt.
Ja, aki pénzzel csajozik, az ne csodálkozzon, hogy a pénzéért vannak vele.
AMúgy meg kamu.
Nálam is az a helyzet hogy lassan elvárja hogy eltartsam.. idejön befekszik és van.. telózik.. néha dugunk..
Semmiről sem szól ez az egész.. de viszont levakarhatatlan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!