Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi pénzt költötök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt költötök a barátnőtökre, párotokra?

Figyelt kérdés
Hello. 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és egyre nagyobb elvárásai vannak felém. Az első időszakban elég volt neki vacsi,mozi,nyaralás,stb. Utána kért egy Iphone 12-t tőlem, 560.000 ft volt, szó nélkül megvettem neki. Azóta új autót akar magának kérni, és azt mondta ha ezt nem veszem most meg, elhagy. Arra hivatkozik hogy ő magának nem tudná megvenni,én pedig igen..

2021. aug. 15. 20:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
84%
Kamu 😂
2021. aug. 15. 21:02
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Ez zsarolás.

Tedd lapátra.

Mondjuk elég kamuszagu a kérdés....

2021. aug. 15. 21:03
 13/49 anonim ***** válasza:
79%

5-ös jól leírta. Igaza van. Én is jó anyagi helyzetben vagyok, barátnőm is elég jól keres, tudnánk szórn i a pénzt. Amit költöttem rá : Szülinpra karácsonyra kedvenc parfumok + csoki + habrózsadoboz + jobb fajta pezsgő 20-30 ezer forint és ennyi. néha beülünk valahova, de van h ő fizet, van h én. Ajándékok terén mi is igyekszünk egy bizonyos határt nem átlépni. Szóval szülinapomra én is Paco Rabanne parfümöt + jó pezsgőt + csokit kapojk stb szoval siman "visszaadja".

Neked nem barátnőd, hanem aranyásód van, szabadulj meg minél hamarabb tőle. Emelje fela popsijat és menjen el dolozni, akkor talán lesz I12. (nekem is paromnak is ez van de nem egymasnak vettuk) Egy balek vagy, szabadulj meg tőle, mert ahoyg már írták, feltételhez köti a szeretetet! Követelőzik és ez igy csunya dolog. Keress egy normális lányt.

2021. aug. 15. 21:08
 14/49 anonim ***** válasza:
37%
Ha tele vagy penzzel, akkor aranyosan kell koltened. Egy 160 ezres kisfizetesu pasi is elkolti mondjuk a fizuja 20 %-at a nojere, ha te gazdagabb vagy akkor te is inkabb aranyt,szazalekot szamolj ne osszeget.
2021. aug. 15. 21:09
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, akkor dobd ki a csajt és a telefont is kérd vissza. Nekem nőként ilyenhez amit a barátnőd csinál nem lenne pofám.
2021. aug. 15. 21:11
 16/49 Noren1989 ***** válasza:
100%
Mégha igaz is lenne: elhajtanàm a gcibe. De van egy olyan érzésem, h ha igaz a sztori,alapból ezekkel szedted fel. A legtöbb, normàlis értékrenddel bíró így azért nem kurvul el.
2021. aug. 15. 21:12
 17/49 anonim ***** válasza:
89%

Ja, aki pénzzel csajozik, az ne csodálkozzon, hogy a pénzéért vannak vele.

AMúgy meg kamu.

2021. aug. 15. 21:14
 18/49 anonim ***** válasza:
85%
kamu
2021. aug. 15. 21:14
 19/49 anonim ***** válasza:
52%

Nálam is az a helyzet hogy lassan elvárja hogy eltartsam.. idejön befekszik és van.. telózik.. néha dugunk..

Semmiről sem szól ez az egész.. de viszont levakarhatatlan!

2021. aug. 15. 21:33
 20/49 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem egy szep fiatal no igenis varja el hogy kenyeztessek. Ha te nem teszed, majd jon a 40es vallalkozo, az nem sajnalja ra. Mindennek ara van, az a no aki meg semmit nem var el, az vagy hulye vagy oreg vagy csunya.
2021. aug. 15. 21:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!