Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem fel a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a volt barátnőmmel,akit ghostingoltam a nyár elején?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 10:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Azt megtudhatnank, hogy TE miért tűntél el?
2021. aug. 15. 19:39
 22/46 A kérdező kommentje:

Úgysem fogadnatok el az indokaimat és csak savazast kapnék. Minden összejött,baromi nehéz időszakunk volt,volt vitánk, feszültség. De baromira hiányzik... Nem azért,mert nincs más. De valahogy mégis ő más volt,mint a többiek. Több.

Várom az újabb negatív kommenteket.

2021. aug. 15. 19:51
 23/46 A kérdező kommentje:
Vagyis más, mint a többiek.
2021. aug. 15. 19:52
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok negatív kommentet írni. Mindenki a saját hibáján tanul, majd jó eséllyel fejlődik ezek által..

Viszont engem tényleg érdekelne, mi miatt kellett egyik pillanatról a másikra szó nélkül kizárnod az életedből.

A döntés amúgy sem a miénk, hanem az exedé.

2021. aug. 15. 19:54
 25/46 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen hülye voltam, besokalltam,nehéz időszak volt,labilis voltam,azt éreztem,hogy a problémáinkat nem tudjuk megoldani, őt soknak éreztem,és abban az élethelyzetben pedig magamat kevésnek a kapcsolatunkhoz..
2021. aug. 15. 19:58
 26/46 A kérdező kommentje:
És azt hittem,hogy majd ő is írogatni fog nekem,mint a többi exem,vagy azok,akik még kapcsolat mellett se tudták felfogni,hogy nekem ő van. De ő nem keres, büszkeséggel tudomásul vette és tetszik,hogy van tartás benne. De ez csak ráadás,amiért hiányzik
2021. aug. 15. 20:00
 27/46 anonim ***** válasza:
89%

Ezt megmondhatod neki, de a döntés az övé. És őszintén szólva, a lány helyében én nem kérnék belőled többet, akkor sem, ha szeretlek. Mégpedig azért, mert nem akarnék rettegésben élni, hogy mikor lépsz le ismét az életemből. Egy kapcsolatban a problémákat együtt illene megoldani..

Egyébként hasonló dolgok miatt hajtottam az el az exemet is, pedig már majdnem 8 éves kapcsolat volt.. Azért képzeld magad a helyébe.

Keresd meg, ha akarod, úgysem fogsz nyugodni. Legyél vele őszinte, beszéljétek meg. De ne csodálkozz, ha letilt/elhajt/elhord minden szemétnek/vagy csak szimplán ő fog ignorálni most téged.

2021. aug. 15. 20:02
 28/46 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele...
2021. aug. 15. 20:04
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem biznék a helyedben abban h szóbaáll még veled. Azon se csodálkozz ha már mással jár, főleg ha csinos csaj, mert akkor biztos akad neki más.
2021. aug. 15. 20:14
 30/46 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ezt így mond meg neki. A döntés az ő kezében lesz
2021. aug. 15. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!