Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Irányítja a barátomat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irányítja a barátomat az anyja, mit tennétek?

Figyelt kérdés

A karantén előtt már 5 hónapot együtt voltunk, de egy hétvégét se tudtunk együtt eltölteni, futott haza szombat délben, van külön lakása, de reggelit nem tudott/tudtunk csinálni, mert be se vásárolt, nem volt ideje, éhesen mentem haza. El szoktunk menni vacsorázni stb, de ennyi volt a program.Elég nagy problémájuk volt, de most megoldódott. Most a karantén idején nálunk van minden héten 3 napot, sosem jön üres kézzel, de mindig mi készülünk mert többet eszik. Napi többször felhívja az anyja rikácsoló hangon hogy ezt meg azt csinálja meg. Több vállalkozásuk van, jól állnak anyagilag, de otthonról kap pénzt, aminek az ára, hogy ugrania kell. Nem tudtunk még sehova kirándulni a 7 hónap alatt, 1x én elvittem kocsival egy másik városba, de most nyárra se tervez semmit.

Mit tennétek? Már anyukámnak is feltűnt, hogy elég rossz a helyzet.Tanulmányokban mindig segít, minden nap felhív, de nem tudok elvonatkoztatni az előzőtől.

21L

2020. máj. 12. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kap pénzt, cserébe ugrál. Ne fogadjon el pénzt, és akkor nem kell ugrálnia. De van egy olyan érzésem hogy ez így neki tökéletesen megfelel.
2020. máj. 12. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek így semmi jövője. Szerintem neked sem felelne meg ez egy életen át.

Beszéltél már vele erről?

2020. máj. 12. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért még te is anyukádnál laksz.
2020. máj. 12. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok, kicsit durva. Azt hittem én írtam ki 😀
2020. máj. 13. 02:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég durva helyzet ilyen okok miatt váltam el a férjemtől. Próbáld rá beszélni, hogy ne függjön az anyukájától saját lábára álljon és önállóan oldja meg a gondjait ne anyucihoz fusson beszélje meg veled. Próbálj hatni rá mert az anyukája szét fog marni titeket mert félti a kicsi fiát.
2020. máj. 13. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Én a "kedves" anyukának megmondanám:

El kell menni dolgozni!

Igen, nő létedre dolgozni fogsz!

Megtanulsz embernek lenni!

Nem asszonyom csókolom!

Velem addig nem beszélsz!

A pasid is törekedjen maga pénzt csinálni, aztán nem lesz ilyen gondotok,

hogy egy szerencsés hülyének ugráltok.

Én ultimátumod adnék egy ilyen faszinak, az anyját meg elküldeném fogyókúrára,

a dolgozóba.

Ja, ha neked is csurran valami potya, akkor gondolom nem olyan könnyű kilépni ebből.

2021. márc. 29. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!