Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a volt barátnőmmel,akit ghostingoltam a nyár elején?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 10:55
2/46 anonim válasza:
Ghostingoltam? Magyarországon vagy, magyarul tessék beszélni. Ez a hülyegyerek stílus borzasztó...
3/46 anonim válasza:
Sehogy. Béna kis pöcs vagy, nem tudtad lezárni normálisan. F, 39
5/46 A kérdező kommentje:
Mert az eddigi hozzászólók közül mindenki korrekt volt egész életében?
2021. aug. 15. 11:05
6/46 anonim válasza:
Az mindegy. Most rólad van szó. Te nem voltál korrekt, akkor most legyél az, és hagyd békén szerencsétlent.
7/46 anonim válasza:
Írj rá. Magyarázd el neki miért tetted. Ha megértő és megbocsát, akkor minden oké.
8/46 anonim válasza:
Miért léptél le? Azt írd le, ne a felelősséget tologasd!
Egyébként sehogyan sem kellene ráírni, ha akkor nem zártad le normálisan, tehát nem tisztelted semennyire. Gondolom, most sem tiszteled, legfeljebb megdugnád, mert az ilyen kis pöcsökben nincs tisztelet, és nem is lesz soha.
Kíméld meg magadtól szerintem.
9/46 A kérdező kommentje:
Nem csak megdugni akarom
2021. aug. 15. 11:20
10/46 anonim válasza:
Hagyd csak békén.
Biztos oka volt, hogy nem kellett.
Most meg már miért/minek vennéd fel vele a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!