Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem fel a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a volt barátnőmmel,akit ghostingoltam a nyár elején?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 10:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem elég, ha nyaranként csak egyszer teszed magad köznevetség tárgyává, szóval szerintem várj jövő nyárig, hogy ott is tudj csinálni valami szánalmasat. :)
2021. aug. 15. 11:55
 12/46 anonim ***** válasza:
64%
szerintem kérj segítséget caspertől ő ért a szellemekhez !
2021. aug. 15. 12:11
 13/46 anonim ***** válasza:
53%
Ha eléggé nyomós indokot tud felhozni, akkor még megbocsátható az indoktalan eltűnése. Egyébként egyszerű keresd fel és a reakciójából már tudni fogod mi a pálya. Az is lehet hogy nem reagál de az is hogy örülni fog. Ezt csak akkor derül ki ha megkeresi
2021. aug. 15. 12:13
 14/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő és építő jellegű válaszokat, már megbántam,amit akkor tettem,hiányzik és fontos nekem. Nem gondolom,hogy szét kéne trollkodni a kerdesert. Tudom,hogy nem a legjobb volt,amit csináltam, de egy esély azt gondolom,mindenkinek jár!
2021. aug. 15. 12:13
 15/46 anonim ***** válasza:
93%
Akkor sok sikert kérdező. Aki mer az nyer. Írj rá. Abból tudni fogod a választ
2021. aug. 15. 12:22
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, ez a hajó már elment.

Neked volt egy esélyed, akkor ghostingoltad, ez már a második lenne, és ha kicsit is értelmes a lány (vagy legalább van humora) válaszra se fog méltatni. Nem utólag kéne megbánni, hanem akkor kellett volna értelmesen viselkedni.

2021. aug. 15. 12:27
 17/46 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem viseld méltósággal a s..fejséged következményeit!
2021. aug. 15. 13:19
 18/46 anonim ***** válasza:
88%

"nem csak megdugni akarom"

aha, szval viszket a farkad és megduni akarod.

a narcisztikusokra jellemző ez.

a ghostingolás, vagyis a csenddel való büntetés, az eltűnés, majd a hoovering, azaz a másik visszaszívása a kapcsolatba, mert épp nincs más, akiből táplálkozhatsz, akit használhatsz... de ez mind rólad szól, h. mennyire önnös vagy, mekkora az egód.

ghostingoltál,mert neked úgy volt jó, most keresed, mert aktuálisan ez az érdeked.

de ebben ez a szerencsétlen, megalázott nő sehol nincs, ez rólad szól.

hagyd őt békén, nyilván jobbat érdemel.

2021. aug. 15. 14:11
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
En ghostingolva voltam, es mikor honapok mulva ramirt gyonyoruen bocssnatot kerve, szobaalltam vele, mert annyira odavoltam, ugyanakkor nem tudtam jolerezni magam, emlekeztem a dologra. Nem elore megfontolva, de en ghostingoltam par het utan. Nem akartam soha tobbe azt a fajdalmat.
2021. aug. 15. 14:36
 20/46 A kérdező kommentje:

18: nem tudsz helyettem gondolkodni,és érezni

19: neked mit mondott,miért tűnt el?

2021. aug. 15. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!