Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod a "mi"helyett állandoan "én meg te" gondolkodik, akkor ne tervezzek vele ugye?
Állandoan egyes szám elso személyben beszel.
Ha kész lesz a háza, meg majd ott él a családjával majd. Etc.
Mintha en nem is lennék, ugy beszél...
Plusz ha én agyalok hogyan kellene házra gyűjteni, vagy a bevételeimet nővelni, akkor teljesen más témárol kezd beszélni, vagy mással kezd kommunikalni másrol, es gyakorta használja hogy a te családod, a te dolgod, a te te te kifejezéseket.
Mondott már olyat is, hogy nem tudni mit hoz a jövő.
Ellenben ha csupan egy szomszeddal beszelgetek a terveimről akinek szinte köze nincs hozzám, az meg meghallgat, érdekli, ötleteket ad, egyutt gondolkodik velem mégha érdekes se fűzi semmihez mégis egy jó beszélgető partner.
A saját barátom meg magas ivben sz.rja le hogyan vergődök az életben.
Mindemellett azert bevág olyanokat is mikor erre rákérdezek tole, hogy de velem tervez, es de hosszutávon (csak ereztetve azt is kozben, hogy ember tervez, az elet meg végez..)
Most ő csupán esetleg egoista önző, vagy ez a személyem ellen irányul hogy nem a társaként vesz?
Persze nem az. Én elvagyok vele.
Csak valszeg ugy kell mellette lenni abban a tudatban hogy egy nő olyannak kell lennie aki nem rosál be egyedul 2 gyerekkel se az egésztől előre, ha arrol lenne szo hogy tole kéne vállalni, mert ugy érzem mellette ezzel a kockazattal számolni kell. Mert ugye "nem tudni mit hoz a jövő"meg "és ha válunk?" kerdéskörökben gondolkodik.
Igy evidens, hogy a párjának alap szintén ebben gondolkodnia ha vele tervez. Az egyedülállo anyaságban. Plusz azert a gyerekeket se feledjuk hogy csonka család is kilátasba van igy helyezve már előre.es bele akarnak e ebbe vajon szuletni. Csak hogy tuldrámázzam..
Végülis ezzel máris haladtam afelé hogy megértsem a gondolkododását.
Magyarán neki ugy lehet szülni ill komolyba belemenni, hogy a pakliban van az is nagy eséllyel, hogy magamnak szülök, es leterhelem magam egy életre a gyereke(i)vel.
Úgy, hogy ő már most azon van, hogy minél kevesebb részt/felelősséget vállaljon ebből es maximálisan rajtam legyen a felelősség. Holott sokat keres megvan mindene etc. Azaz van képessége arra, hogy igenis felnőtt ffi, apa es családfő legyen.aki igenis felelősséget, kitartást vállal. Szóval ezeket tudná hozni, mégis azon van hogy ne kelljen ezt hoznia es barmikor kidobhassa a családot ha úgy alakul.
Nem ítélem el.
De ti szeretnétek magatoknak egy ilyen apát..?
Szoval olyat, aki bármikor kidob ha akar, erre a kiskapura "gyúr" miközben még meg sem fogantatok, mindekozben attol tart, hogy gyt t vagy bármit fizetnie kelljen majd a saját gyerekének, ha ki is dobta a családot, mert semmilyen felelősséget nem akar?
Es csak abban az esetben születhetsz meg, ha az apának megvan a kiskapuja ahhoz hogy elhagyjon? Hogy ehhez a feltételhez köti az életed?
Koszi hogy kiirhattam magambol.
Rájöttem arra hogy hót felesleges vele ilyenekrol csupan beszélgetnem is.
Én ebbe bele se akarok folyni beszélgetés szinten sem már Vele.
Senki nem szidja a ffiakat. Ők racionalisak.
Párom szépen elmag'arázta most nem kene az egyedulállo anyasag gondolataval jatszanom,nmert egyszeruen csak el se vihetnem a gyereket. Meg lehet nyugodni :D mit hiszek en? :D
Szal ennyit a nagybeszelgetesekrol :D
Szoval nem hagyná el a gyerekét.
Jo pont ;)
Búcsúzóul még megkérdezném, hogy ki lesz a családja, akivel együtt él majd a házában.
Téged csak hiteget ezekkel az üres dumákkal.
Bizonyit ő, ha akar.
Mindent meg fogok tudni. Mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!