Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod a "mi"helyett állandoan "én meg te" gondolkodik, akkor ne tervezzek vele ugye?
Állandoan egyes szám elso személyben beszel.
Ha kész lesz a háza, meg majd ott él a családjával majd. Etc.
Mintha en nem is lennék, ugy beszél...
Plusz ha én agyalok hogyan kellene házra gyűjteni, vagy a bevételeimet nővelni, akkor teljesen más témárol kezd beszélni, vagy mással kezd kommunikalni másrol, es gyakorta használja hogy a te családod, a te dolgod, a te te te kifejezéseket.
Mondott már olyat is, hogy nem tudni mit hoz a jövő.
Ellenben ha csupan egy szomszeddal beszelgetek a terveimről akinek szinte köze nincs hozzám, az meg meghallgat, érdekli, ötleteket ad, egyutt gondolkodik velem mégha érdekes se fűzi semmihez mégis egy jó beszélgető partner.
A saját barátom meg magas ivben sz.rja le hogyan vergődök az életben.
Mindemellett azert bevág olyanokat is mikor erre rákérdezek tole, hogy de velem tervez, es de hosszutávon (csak ereztetve azt is kozben, hogy ember tervez, az elet meg végez..)
Most ő csupán esetleg egoista önző, vagy ez a személyem ellen irányul hogy nem a társaként vesz?
De ő azt mondja oké a közös.meg stb.
Majd meglátom akkor mire tart mit akar tőlem.
Màrmint ugy hogy a nőnek ne legyen semmilye. Pont ez fontos neki h barmikor egy csettintéssel kivaghasson a házbol akár egy komplett családot is.
En meg pont ezért is bizonytalan vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!