Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod a "mi"helyett állandoan "én meg te" gondolkodik, akkor ne tervezzek vele ugye?
Állandoan egyes szám elso személyben beszel.
Ha kész lesz a háza, meg majd ott él a családjával majd. Etc.
Mintha en nem is lennék, ugy beszél...
Plusz ha én agyalok hogyan kellene házra gyűjteni, vagy a bevételeimet nővelni, akkor teljesen más témárol kezd beszélni, vagy mással kezd kommunikalni másrol, es gyakorta használja hogy a te családod, a te dolgod, a te te te kifejezéseket.
Mondott már olyat is, hogy nem tudni mit hoz a jövő.
Ellenben ha csupan egy szomszeddal beszelgetek a terveimről akinek szinte köze nincs hozzám, az meg meghallgat, érdekli, ötleteket ad, egyutt gondolkodik velem mégha érdekes se fűzi semmihez mégis egy jó beszélgető partner.
A saját barátom meg magas ivben sz.rja le hogyan vergődök az életben.
Mindemellett azert bevág olyanokat is mikor erre rákérdezek tole, hogy de velem tervez, es de hosszutávon (csak ereztetve azt is kozben, hogy ember tervez, az elet meg végez..)
Most ő csupán esetleg egoista önző, vagy ez a személyem ellen irányul hogy nem a társaként vesz?
De állandoan kétértelmu.
Azt mondja velem tervez és hosszu távon, belemenne közösbe is.
Ez mellé meg hozztesz olyanokat hogy de nem tudni mit hoz a jövő.
Letezhetetlen vele beszélni.
De konkretan belemenne.
X ev és megvan rá a kerete.
Plusz az esetleges válás aggasztja ennek kapcsán de majd mondom neki hogy nem kell attol tartania mert akkor ő maradna a sajat házában, en a gyerek(ek)kel a kozosben es mivel lakhatast biztosit, ezért neki ugrik a gyt nem kell azt fizetnie, ez torveny. De ezt még nem hoztam fel mert akkor es ott azon akadtam ki hirtelen hogy neki a szemei elott a válás lebeg?? Igy kell fészket "epíteni",hogy HA majd válunk mi lesz??
Hozzá kene mennem olyanhoz akinek a hazasság mellett a válás az elso gondolata??
Ezen ugy kiakadtam hogy a fentit még el se mondtam neki hogy amugy valassal se szívná meg.
Mindig a nő szív csak...!
Es pont ezert nem neki, hanem NEKEM kell nagyon agyalnom azon hogy esetleg x gyerekkel hogy élek meg es be merjek e vállalni komolyat a parommal!
Nem egy ffinek kell itt hezitalni hanem a Nőnek marhara okosnak lenni kulonben élete végéig elkapálja magat.
A gyt neki tobbe kerulne mint a kozos ingatlan torlesztoje a magas bére miatt.
Ergo ő csak jol járna.
Itt csak en vagyok az aki mindennel kockazatot vállal a szüléssel is már eleve.
Errol még nem beszéltem neki. Mert eleve kiveri a biztositekot nálam a gondolkodasa. Hogy nem mi ben agyal, hanem ő meg ő.
Milyen gusztustalan már az a gondolkodás, amikor egy ffi ugy házasodna, hogy csak válással ne szívjon, akkor jó'van.
Nem ám az, hogy szeretlek imádlak, Téged akarlak gyermekeim anyjának, vállalod e ezt velem, mert én erre vágyom ez az álmom, ígérem kitartok a családom mellett joban rosszban, hanem HA válunk, minel kisebb legyen a felelossége es a családbol a résztvállalása, es minel kevesebbet kelljen adnia a saját gyerekének, és csak a nő járjon pórul, es nevelje gebedve egyedül. Akkor ugy jo. Mehet a menet. Proszt.
Rólad valahogy ez az idézet jutott eszembe:
- Ah, minden közös volt, nem néztük, hogy "enyém" vagy "tiéd"... Mindent ő fizetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!