Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bután gondolkodik barátnőm?
Minden vackot kipróbál a fogyáshoz csak olyan mintha nem fogná fel hogy a kulcs az étkezésen változtatás és a mozgás. Mindent kipróbál csak ép ezeken nem akar változtatni ( pedig amit kipróbál dolgokat még ha hatna is akkor utána erre ugyanúgy figyelni kell h a némieredmény megmaradjon).
Mindenfélét próbál, ami nem jár erőfeszítéssel, fehérje port vett, rezgő tapaszokat és most vlmi új fogyasztós kozmetikai kezelést tervez..
"étkezésen változtatás és a mozgás"
Nem lehet hogy pont ezeket nem akar?😁
"Mindenfélét próbál, ami nem jár erőfeszítéssel"
Mert nincs akaratereje, és egyszerűbb bízni valami csodapirulában, mint mozogni és az étkezésre figyelni.
Nekem akkor volt ilyen, mert benne voltam egy mérgező kapcsolatban. A pasim egyfolytában baxtatott, többek között azzal is, hogy fogynom kell. 155 cm és 60 kg voltam, tehát volt rajtam felesleg, de nem annyi, hogy úgy kellett volna viselkedni, mintha egy okádék bálna lennék. Természetesen szex se volt, aztán csodálkozott, hogy ha nem érzem magam nőnek, nem vagyok nőies.
A sport ott esett ki, hogy 10-12 óra munka után energiám és időm se maradt. Főleg úgy, hogy közben még azért is baxtatott, hogy nincs patika rend, nincs főtt kaja, nincs körbeugrálva.
A kaja meg...hát őszintén szólva az maradt az egyetlen örömforrás. Így rohadt nehéz volt lemondani róla. Ráadásul ingerült és lehangolt voltam az éhségtől. Amiért újabb baxtatást kaptam.
Azt vettem észre, hogy semmihez nincs kedvem, csak várom, mikor aludhatok. Csak telik az életem. Végül szakítottam.
Érdekes módon egy évvel később 51 kilót mutatott a mérleg, bármilyen erőfeszítés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!