Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolkodik így a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodik így a barátnőm?

Figyelt kérdés

Állandóan nyomatja ezt a feminista dumát, de mindig kiemeli, hogy őt a pénz nem érdekli, meg őt nem kell eltartani, egy párkapcsolatban mindenben egyenlőek a felek.

Ehhez képest mikor vásárolunk valami kaját vagy elmegyünk szórakozni, akkor még soha még csak eszébe se jutott fizetni, csak áll, aztán várja, hogy fizessek. Meg állandóan kapom, hogy miért nem megyünk ide oda, ilyen vágyai vannak olyan vágyai vannak, de ilyenkor se ad bele semmi be pénzt. Ha meg felhozom a dolgot, akkor besértődik meg láthatóan nem tetszik neki a dolog, mintha csorba esne a nőiességén vagy nem is tudom.

De a legidegesítőbb, hogy állandóan azt hajtogatja, hogy őt nem érdekli a pénz, meg egyenlőek a felek mindenben meg bla bla.

Most mondjam meg neki kerek perec, hogy attól hogy nem kér tőlem mondjuk pénzt, attól még baromira lehúz azzal, hogy a közös dolgainkba nem ad bele tényleg szinte semmit.

Huszonévesek vagyunk, van munkánk, szülőknél lakunk.

2012. dec. 3. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha együtt éltek,közös kassza!Nálunk 30 éve nincs én pénzem te pénzed!Állj a sarkadra és ezt beszéljétek meg!
2012. dec. 3. 10:01
 2/6 Jézus :) ***** válasza:
Ja, beszéljétek meg. Mond el véleményedet, hallgasd meg az övét is. Tuti találtok megoldást.
2012. dec. 3. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát mondd meg neki, ha ennyire zavar.
2012. dec. 3. 10:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Mint írtam, szülőknél lakunk még, munkánk van mindkettőnknek, kicsit többet is keres ő nálam.

Mint írtam, beszéltem már vele erről, de nem igazán használ, besértődik.

Ez azért érdekes, mert mintha elvárná a klasszikus felállást, hogy a férfi fizet szinte mindent. Csak akkor miért nyomatja ezt a feminista dumát, hogy egyenlőek vagyunk mindenben, meg hogy ő neki nem kell más pénze, meg nem a pénzre megy.

Attól, hogy nem adok a kezébe pénzt, még lehúz azzal, hogy nem ad mondjuk pénzt a kajavásárlásba vagy egy koncertbe.

Csak azt nem értem, hogy tud ennyire kifordítottan gondolkozni, hogy a feminista duma pozitív felét alkalmazza az életben, de pénzügyben meg elvárja, hogy szinte mindent a pasi fizessen. Érdekes.

2012. dec. 3. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést, hátha leesik neki, én is beszoktam sértődni néha, ha valaki ilyeneket vág a fejemhez és akkor utána nem figyelek rá, bármit mond. De ha így le van írva jobban át lehet gondolni a dolgokat, szerintem egy próbát megér.:)
2012. dec. 3. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nő.
2012. dec. 3. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!