Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért a fürdőruhaért ki kellett vernie a balhét a pasimnak meg féltékenykednie?
Figyelt kérdés
Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel, de úgy összevesztünk, elküldtem a francba.
Légyszi őszintén mondjátok meg hogy nektek ez egy parkapcsolatban tényleg sok és szakító ok, ha én ebben érzem jól magam?
A felső konkrétan átlagos, de az alsó is teljesen természetes manapság, szerintem.
2021. aug. 13. 22:09
71/72 anonim válasza:
69
A kérdező simán ennyire jó, és le is alázná a másik csajt a popsiversenytől az iszapbirkózásig mindenben:)
72/72 anonim válasza:
Nem értem, mire ez a hiszti. Pont ma voltunk strandon párommal, bőven voltak hasonló szettben nők. Engem nem zaklat fel, bár én nem érzem komfortosan magam ennyit mutató ruhában. De ha nekik/nekik jó, egészségükre, szórakozzanak, érezzék jól magukat. Ha párom ennyitől elpártolna tőlem, vagy nagyon durván bámulná őket, akkor az őt minősítené. Ha csak szimplán megnézi, legyen, egy szép férfit én is megnézek, de nem fogom kevésbé szeretni a páromat. Meg megbámulni se fogok senkit annyira, hogy az bárkinek kellemetlen legyen. Én a nők hasát szoktam figyelni, mert leginkább azt irigylem, mikor valakinek szép vékony a dereka, és jól definiált a hasizmai vannam :D De erre se volt túl sok időm/energiám, mert inkább csúszdáztam, ugráltam, párommal fagyiztam. És még egyszer: mindenki abban megy felőlem a strandra, amiben jól érzi magát. Feleslegesnek tartom, hogy valaki ezen rugózzon, mert számomra a kikapcsolódás nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!