Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ezért a fürdőruhaért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért a fürdőruhaért ki kellett vernie a balhét a pasimnak meg féltékenykednie?

Figyelt kérdés

Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel, de úgy összevesztünk, elküldtem a francba.

Légyszi őszintén mondjátok meg hogy nektek ez egy parkapcsolatban tényleg sok és szakító ok, ha én ebben érzem jól magam?

[link]

A felső konkrétan átlagos, de az alsó is teljesen természetes manapság, szerintem.

2021. aug. 13. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem meg az a vicces ebben az egészben, hogy ha a pasija írta volna ki a kérdést a saját szemszögéből, hogy őt zavarja, hogy a párja tangában van, akkor az összes agyhalott femináci leoltaná, hogy micsoda kontrollmániás barom férfi, mert egy nő azt vesz fel amit akar!

Ugye hölgyeim?

2021. aug. 13. 22:58
 22/72 A kérdező kommentje:
Nagyon egyetértek veled.
2021. aug. 13. 23:00
 23/72 anonim ***** válasza:
74%

Mert egyes szàm első szemèlyben írta hitelesebb ?

Jó hagyjuk

2021. aug. 13. 23:04
 24/72 anonim ***** válasza:
87%

Akkor az inspiráció meg is van az éjszakai fszveréshez.

Ez ennek a "fürdőruhának" az egyetlen értelme.

2021. aug. 13. 23:06
 25/72 FoxtrotLidérc ***** válasza:
17%
Szerintem - de ez csak egy szimpla "mezei vörösróka" véleménye - ezzel a fürdőruhával semmi baj nincsen. :))) Jól tetted, hogy kedves párodat elküldted a fenébe.
2021. aug. 13. 23:35
 26/72 anonim ***** válasza:
36%
Valahol hasonlónak tűnik nekem az ilyen fürdőruhában való szambázás a pasikák facebook-on idegen csajokat jelölési késztetésével. Érdemes lenne ránézned, hogy miért ebben érzed jól magad...
2021. aug. 13. 23:42
 27/72 anonim ***** válasza:
91%

"Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel."

Az, hogy te ebben érzed magad jól, az egy dolog. Mindenki azt teszi ki a kirakatba, amit árul.

De az, ha tényleg nem is érzed, nem is érted, hogy mi a gond egy olyan bikini alsóval, amiből kint van a feneked felületének több, mint 95%-a, nekem azért meglepő.

2021. aug. 14. 00:01
 28/72 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg a kérdező pasijának az nem tetszett hogy a többi csaj eltűnt a környékről, mert féltékeny volt a kérdező fenekére, és nem akarták hogy az ő pasijuk is a kérdező fenekét bámulja.
2021. aug. 14. 00:01
 29/72 anonim ***** válasza:
92%
Egy csomó magamutogató csoporttársam volt egyetemen, nem tudom miért olyan hihetetlen ez.
2021. aug. 14. 00:23
 30/72 anonim ***** válasza:
91%

1 hete voltam egy igen felkapott élményfürdőben, 1 tangás nőt sem láttam...

Amúgy teljesen érthető a párod reakciója, neki kellett volna téged elküldenie, nem fordítva.

2021. aug. 14. 01:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!