Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért a fürdőruhaért ki kellett vernie a balhét a pasimnak meg féltékenykednie?
Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel, de úgy összevesztünk, elküldtem a francba.
Légyszi őszintén mondjátok meg hogy nektek ez egy parkapcsolatban tényleg sok és szakító ok, ha én ebben érzem jól magam?
A felső konkrétan átlagos, de az alsó is teljesen természetes manapság, szerintem.
Szerintem meg az a vicces ebben az egészben, hogy ha a pasija írta volna ki a kérdést a saját szemszögéből, hogy őt zavarja, hogy a párja tangában van, akkor az összes agyhalott femináci leoltaná, hogy micsoda kontrollmániás barom férfi, mert egy nő azt vesz fel amit akar!
Ugye hölgyeim?
Mert egyes szàm első szemèlyben írta hitelesebb ?
Jó hagyjuk
Akkor az inspiráció meg is van az éjszakai fszveréshez.
Ez ennek a "fürdőruhának" az egyetlen értelme.
"Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel."
Az, hogy te ebben érzed magad jól, az egy dolog. Mindenki azt teszi ki a kirakatba, amit árul.
De az, ha tényleg nem is érzed, nem is érted, hogy mi a gond egy olyan bikini alsóval, amiből kint van a feneked felületének több, mint 95%-a, nekem azért meglepő.
1 hete voltam egy igen felkapott élményfürdőben, 1 tangás nőt sem láttam...
Amúgy teljesen érthető a párod reakciója, neki kellett volna téged elküldenie, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!