Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ezért a fürdőruhaért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezért a fürdőruhaért ki kellett vernie a balhét a pasimnak meg féltékenykednie?

Figyelt kérdés

Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel, de úgy összevesztünk, elküldtem a francba.

Légyszi őszintén mondjátok meg hogy nektek ez egy parkapcsolatban tényleg sok és szakító ok, ha én ebben érzem jól magam?

[link]

A felső konkrétan átlagos, de az alsó is teljesen természetes manapság, szerintem.

2021. aug. 13. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
62%
Akkor ne vegyél fel ilyen izét, mert senki sem hiszi el rólad.
2021. aug. 13. 22:40
 12/72 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a tanga közönséges, én nem vennék fel, de pasi szemmel nem tudok nyilatkozni, mivel nő vagyok.
2021. aug. 13. 22:41
 13/72 anonim ***** válasza:
88%
A neten mindenki az , ami/aki akar lenni
2021. aug. 13. 22:43
 14/72 anonim ***** válasza:
79%

A 9-es meg is fogta a lényeget.

Talán,mert a barátod zavarta,hogy a külvilág számára leminősítetted magad egy kirakatba pakolt hátsóvá. Lehet ettől ő többet látott benned és rájött,hogy tévedett.

De azért ne keseredj el, hiszen látod,hogy van aki értékeli az összes pozitívumot benned.

2021. aug. 13. 22:43
 15/72 anonim ***** válasza:
21%

Na megint megjött a sok erkölcscsősz!

Lassan minden második nő ilyenben van a strandokon!

2021. aug. 13. 22:44
 16/72 anonim ***** válasza:
90%

Vicces, hogy a férfiakat hogy meg lehet vezetni. Bepózolt bikinis csaj, akinek az alkatáról fogalmad sincs, csak annyi látszik, hogy nincs elhízva? Áll a bré yaaay 🍆

Hogy az arca se látszik? Sebaj.

2021. aug. 13. 22:44
 17/72 anonim ***** válasza:
91%
Azt ugye tudod, hogy egész nap a strandon nem tudsz így kitekeredve ácsorogni?
2021. aug. 13. 22:47
 18/72 anonim ***** válasza:
87%

Jajj már én kezdem magam szarul èrezni

Igènyes egyetemista nő vagy, konfrontàlódsz a fasziddal, nem tetszik neki a fürdőruhàd, mivel nem tudjátok megbeszèlni, ezért fogod , és feltöltöd a képed , majd a gykn vàrsz megerősítèst

De etessètek csak tovább ...

2021. aug. 13. 22:49
 19/72 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj majd a egyetembe kipiheni magát
2021. aug. 13. 22:49
 20/72 anonim ***** válasza:
87%

Csípő-és ízlésficam.

Manapság meg csak az nem jár egyetemre, aki nem akar. Erre nem kell már büszkének lenni.

2021. aug. 13. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!