Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezért a fürdőruhaért ki kellett vernie a balhét a pasimnak meg féltékenykednie?
Nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel, de úgy összevesztünk, elküldtem a francba.
Légyszi őszintén mondjátok meg hogy nektek ez egy parkapcsolatban tényleg sok és szakító ok, ha én ebben érzem jól magam?
A felső konkrétan átlagos, de az alsó is teljesen természetes manapság, szerintem.
A 9-es meg is fogta a lényeget.
Talán,mert a barátod zavarta,hogy a külvilág számára leminősítetted magad egy kirakatba pakolt hátsóvá. Lehet ettől ő többet látott benned és rájött,hogy tévedett.
De azért ne keseredj el, hiszen látod,hogy van aki értékeli az összes pozitívumot benned.
Na megint megjött a sok erkölcscsősz!
Lassan minden második nő ilyenben van a strandokon!
Vicces, hogy a férfiakat hogy meg lehet vezetni. Bepózolt bikinis csaj, akinek az alkatáról fogalmad sincs, csak annyi látszik, hogy nincs elhízva? Áll a bré yaaay 🍆
Hogy az arca se látszik? Sebaj.
Jajj már én kezdem magam szarul èrezni
Igènyes egyetemista nő vagy, konfrontàlódsz a fasziddal, nem tetszik neki a fürdőruhàd, mivel nem tudjátok megbeszèlni, ezért fogod , és feltöltöd a képed , majd a gykn vàrsz megerősítèst
De etessètek csak tovább ...
Csípő-és ízlésficam.
Manapság meg csak az nem jár egyetemre, aki nem akar. Erre nem kell már büszkének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!