Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így nyaralni a párotokkal?
Megbeszéltük már kb egy hónapja, hogy megyünk. Én lefoglaltam a szállást, megvettem ami kellhet (gyógyszerek, tisztálkodószerek, stb), mondtam neki is, hogy készüljön. A jövő héten mennénk és most jött rá, hogy lejárt a személyije, lejárt az útlevele (külföldre megyünk), nincs időpontja covid tesztre, nincs fürdőgatyája se… pedig tudta jól, hogy mikor megyünk. Azt mondta elfáradt a munkahelyén, mert sok volt az ügyfél, sok árajánlatot kellett kiadnia, nem volt ideje intéznie semmit… De amikor hazajön és kértem, hogy beszéljük át a nyaralást, mindig panaszkodott, hogy most ne, mert fáradt, de játszani le tudott ülni a számítógéphez…
Nagyon összevesztem vele, amire azt mondta, hogy ha ilyen házisárkány leszek, akkor inkább el se menjünk…
Ti ezek után elmennétek vele?
7-es hogyne, arra ne figyeljen a kérdező hogy a pasi rendesen lerázza-e, mielőtt elteszi?
Kérdező: én elmennék egyedül és ennyi. Mellesleg a párod kamuzgat összevissza, nincs kedve menni, csak nem elég tkös, hogy bevallja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!