Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennétek így nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek így nyaralni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már kb egy hónapja, hogy megyünk. Én lefoglaltam a szállást, megvettem ami kellhet (gyógyszerek, tisztálkodószerek, stb), mondtam neki is, hogy készüljön. A jövő héten mennénk és most jött rá, hogy lejárt a személyije, lejárt az útlevele (külföldre megyünk), nincs időpontja covid tesztre, nincs fürdőgatyája se… pedig tudta jól, hogy mikor megyünk. Azt mondta elfáradt a munkahelyén, mert sok volt az ügyfél, sok árajánlatot kellett kiadnia, nem volt ideje intéznie semmit… De amikor hazajön és kértem, hogy beszéljük át a nyaralást, mindig panaszkodott, hogy most ne, mert fáradt, de játszani le tudott ülni a számítógéphez…

Nagyon összevesztem vele, amire azt mondta, hogy ha ilyen házisárkány leszek, akkor inkább el se menjünk…

Ti ezek után elmennétek vele?

2021. aug. 13. 20:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%

Utlevel nélkul hogy?

Ha minden kész lenne időre, akkor sebaj. Hülye volt, ez van. Ezen nem akadnék fennt.

Az idiotizmus nálam másban okozna problémát, nem egy nyaralásban.

2021. aug. 13. 20:40
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Vele nem. Egyedül elmennék és rohadtul élvezném. Küldenék majd neki képeket. Vagy elvinném magammal egy barátnőmet, vagy tesómat.
2021. aug. 13. 20:40
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párod, a kisfiad.
2021. aug. 13. 20:41
 4/31 anonim ***** válasza:
83%

Mit jàtszott?

nem a Sims mert abba biztos krva szar😆

Jobban kellene rà hatnod, ha tényleg ekkora puja

2021. aug. 13. 20:54
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék, de nem vele. Menj el egy családtagoddal vagy barátoddal, de a te várakozásod és munkád ne vesszen kárba az ő életképtelensége miatt.
2021. aug. 13. 21:02
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

"nem a Sims mert abba biztos krva szar"

Kiégtem. :D

2021. aug. 13. 21:20
 7/31 anonim ***** válasza:
13%
Egy pasi ilyen! Az uram egy multinál dolgozik, 50 ember vezetője az irodában, mindent kézben tart, de ha megkérdezed, hol a fürdőgatyája, fooogalma nem lenne róla! Ezekre neked kell figyelned nőként. Útlevél/személyi stb.
2021. aug. 13. 21:37
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen pasik. Ha még nekiugrik, keddre megvan minden. Persze csak ha akarja. Ha nem, akkor elmennék valaki mással, de kiadnám neki hogy mire hazaérek tünjön el a lakásomból a cuccaival együtt. Erre egy barátom figyelni fog hogy így is történjen, és csak a saját cuccait hordja el.
2021. aug. 13. 22:00
 9/31 anonim ***** válasza:
94%

"Ezekre neked kell figyelned nőként?"

Lol. Mi vagyok én, az anyja?🤷🏼‍♀️

Az "urad" is tudna erre figyelni egyébként 50 ember vezetőjeként, de nem kell neki, mert itt vagy te a csicskája

2021. aug. 13. 22:19
 10/31 anonim ***** válasza:
27%
9 vmi ilyesmi ,de ez nagyon nyers volt . Én nőként nem szeretek előre pakolni ...nem szeretek?Nem vagyok rákényszerülve,mert az én férjem úgyis megcsinálja ,a gyerekeket meg én szedem össze. Szóval igen ,még tudnám de nem akarom kb .
2021. aug. 13. 22:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!