Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így nyaralni a párotokkal?
Megbeszéltük már kb egy hónapja, hogy megyünk. Én lefoglaltam a szállást, megvettem ami kellhet (gyógyszerek, tisztálkodószerek, stb), mondtam neki is, hogy készüljön. A jövő héten mennénk és most jött rá, hogy lejárt a személyije, lejárt az útlevele (külföldre megyünk), nincs időpontja covid tesztre, nincs fürdőgatyája se… pedig tudta jól, hogy mikor megyünk. Azt mondta elfáradt a munkahelyén, mert sok volt az ügyfél, sok árajánlatot kellett kiadnia, nem volt ideje intéznie semmit… De amikor hazajön és kértem, hogy beszéljük át a nyaralást, mindig panaszkodott, hogy most ne, mert fáradt, de játszani le tudott ülni a számítógéphez…
Nagyon összevesztem vele, amire azt mondta, hogy ha ilyen házisárkány leszek, akkor inkább el se menjünk…
Ti ezek után elmennétek vele?
Utlevel nélkul hogy?
Ha minden kész lenne időre, akkor sebaj. Hülye volt, ez van. Ezen nem akadnék fennt.
Az idiotizmus nálam másban okozna problémát, nem egy nyaralásban.
Mit jàtszott?
nem a Sims mert abba biztos krva szar😆
Jobban kellene rà hatnod, ha tényleg ekkora puja
"nem a Sims mert abba biztos krva szar"
Kiégtem. :D
"Ezekre neked kell figyelned nőként?"
Lol. Mi vagyok én, az anyja?🤷🏼♀️
Az "urad" is tudna erre figyelni egyébként 50 ember vezetőjeként, de nem kell neki, mert itt vagy te a csicskája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!