Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennétek így nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek így nyaralni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már kb egy hónapja, hogy megyünk. Én lefoglaltam a szállást, megvettem ami kellhet (gyógyszerek, tisztálkodószerek, stb), mondtam neki is, hogy készüljön. A jövő héten mennénk és most jött rá, hogy lejárt a személyije, lejárt az útlevele (külföldre megyünk), nincs időpontja covid tesztre, nincs fürdőgatyája se… pedig tudta jól, hogy mikor megyünk. Azt mondta elfáradt a munkahelyén, mert sok volt az ügyfél, sok árajánlatot kellett kiadnia, nem volt ideje intéznie semmit… De amikor hazajön és kértem, hogy beszéljük át a nyaralást, mindig panaszkodott, hogy most ne, mert fáradt, de játszani le tudott ülni a számítógéphez…

Nagyon összevesztem vele, amire azt mondta, hogy ha ilyen házisárkány leszek, akkor inkább el se menjünk…

Ti ezek után elmennétek vele?

2021. aug. 13. 20:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%
15/18
2021. aug. 14. 16:04
 22/31 anonim ***** válasza:
72%
Azt két különböző ember írta. Nem csak egy ember van ezen a véleményen szívem.
2021. aug. 14. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

Persze persze 😀 szívem...

Te meg egy harmadik vagy.

2021. aug. 14. 18:26
 24/31 anonim ***** válasza:
56%
Jézusom, te beteg vagy😂 Miért állitanám azt egy teljesen anonim oldalon, hogy az egyik választ nem én írtam. Tényleg ilyen hülye vagy ? 🤦‍♀️
2021. aug. 14. 18:30
 25/31 anonim ***** válasza:
21%

Talán az vagyok.Talán nem.

Viszont ha van némi emberismereted akkor tudnád,hogy miből tudom.

Fátylat rá!

Nem lényeg itt egymás megértése,de a cél sem egymás megsértése lenne.

Véleménykülönbségek és kommunikáció az egész.

Kevés embernek megy, viszont a tiéd egész jól felismerhető.

Lehet hogy nekem sem megy jobban.

Nem tudok most többet írni.

Mennem kell,becsicskulni 😆 jön

a zemberem etetés van.

Szép estét!

2021. aug. 14. 18:39
 26/31 anonim ***** válasza:
38%

Az igen😂😂😂 neked aztán komoly képességeid lehetnek tekintve, hogy nem is én írtam 😂. Kissé túlértékeled a képességeidet.

Szép estét neked is.

2021. aug. 14. 18:41
 27/31 anonim ***** válasza:
55%
18-as én vagyok, és igenis csicska dolog. Alapból úgy kezdeni, hogy "neked, mint nő" dolgot, hogy az anyja legyél, aztán meg, "jaj, hát én nem keresek annyit, akkor nekem le kell mennem kutyába".
2021. aug. 14. 21:08
 28/31 anonim ***** válasza:
44%

Nem csak kevesebbet keresek, de kevesebbet is dolgozom....nem érzem magam csicskának! Azt az időt amit elb*szna ilyenekre, inkább pénzkeresésre forditja, mert tobbet veszitünk vele, ha ilyen dolgokkal cseszi az időt. Napi 6ora mumkaval, 400 ezer ft.ot keresek... 8 orában sem keresnek sokkal többet....Ha 10 oraban dolgoznek, lehet, hogy keresnék 500 ezret netto. Akkor osztozhatnánk a házimunkán 50-50%ban- Hurrá! Igaz, hogy mindketten ki lennénk f*szulva a melóban IS, meg a házimunkában is, ő 2 orával kevesebbet kell majd dolgozzon, mivel ugye a házimunka nekem már nem férne bele 100%.

Legalabb annyit buknánk havi szinten, mint az én keresetem.....de yeeeeeh 50-50%.-ban osztozunk a házimunkán, a személyes okmanyok (és társai) figyelgetésében..

Nice

És szerinted....ez jó lenne!

👏👏👏

2021. aug. 14. 21:11
 29/31 anonim ***** válasza:
37%
Hát figyi, ha te abban látod az értékedet, hogy rendezgeted az "ember" életét, és mellékszereplő vagy, plusz vonzódni is tudsz az ovis szinten ragadt szerencsétlenséghez, akkor hajrá.
2021. aug. 14. 21:14
 30/31 anonim ***** válasza:
36%

Na akkor előröl!

Meg tudná csinálni, csak nem éri meg....

2021. aug. 14. 21:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!