Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennétek így nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek így nyaralni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már kb egy hónapja, hogy megyünk. Én lefoglaltam a szállást, megvettem ami kellhet (gyógyszerek, tisztálkodószerek, stb), mondtam neki is, hogy készüljön. A jövő héten mennénk és most jött rá, hogy lejárt a személyije, lejárt az útlevele (külföldre megyünk), nincs időpontja covid tesztre, nincs fürdőgatyája se… pedig tudta jól, hogy mikor megyünk. Azt mondta elfáradt a munkahelyén, mert sok volt az ügyfél, sok árajánlatot kellett kiadnia, nem volt ideje intéznie semmit… De amikor hazajön és kértem, hogy beszéljük át a nyaralást, mindig panaszkodott, hogy most ne, mert fáradt, de játszani le tudott ülni a számítógéphez…

Nagyon összevesztem vele, amire azt mondta, hogy ha ilyen házisárkány leszek, akkor inkább el se menjünk…

Ti ezek után elmennétek vele?

2021. aug. 13. 20:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Haahh jatsza a hulyet, mert nem akar menni. En is igy szoktam🤪
2021. aug. 13. 23:18
 12/31 anonim ***** válasza:
56%

9

Egyáltalán nem vagyok csicska! CSAPAT vagyunk! Egyenlő felek, társak! Te dolgozol valahol? Ha igen, és nem vezető poziban, te is csicska vagy?

Mindenki másért felel a csapatban! Én pl jóval kevesebbet keresek nála, 5-6 órában dolgozom, így én a házartásért felelek jobban. Ő a pénzkeresésben ügyesebb, ami nyilván elvesz napi 8-10-12 órát, de házimunkára, meg hivatalos iratok lejárásának figyelésére, nyaralás szervezésre, már nem igen marad ideje. A kerdezőt sajnálom! Nyilván nem házaspárrol van szó, hanem fiatal párról....ahol a Nő többet tesz a kapcsolatba, mint a férfi...

Az ilyen az lapát, csak rosszabb lesz!

2021. aug. 14. 05:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

12

Rendben, nálatok ez a te feladatod ezek szerint. De általánosan ez nem így van. A kérdező többször kérte, beszéljék át a nyaralást, a párja inkább játszott... Ezek után ha elintézi magának időre, jöhetne, ha nem, akkor mennék mással.

2021. aug. 14. 07:27
 14/31 anonim ***** válasza:
88%

Azokban a kapcsolatokban,ahol az ünnepek, a nyaralás, kikapcsolódás konfliktusokat okoz,ott a hétköznapokban még rosszabbul működnek a dolgok.

Egyrészt nem jó vagy nincs is normális kommunikáció másrészt ,amikor a leginkább szeretnénk jól érezni magunkat, még akkor sem igazán megy.

Egyébként ahogy fentebb írta valaki,én nem csinálnék ebből gondot.

Ha összekapja magát még sikerülhet is elintézni.

2021. aug. 14. 08:01
 15/31 anonim ***** válasza:
64%

"Te dolgozol valahol? Ha igen, és nem vezető poziban, te is csicska vagy?"

Ez hogy jön ide? Én nem azt mondtam, hogy az csicska, aki nem vezető pozícióban van.

Lehet nálatok teljesen normális, hogy a munkátokból kifolyólag elég keményen megvannak osztva nálatok a szerepek, de ettől függetlenül még mindig egy csicska vagy.

Sajnálom, de én az ilyen nőket nem tartom egyenrangúnak egy párkapcsolatban. Esetleg, ha a nő nem dolgozik. De úgy, hogy te is dolgozol, és nem elég az, hogy a háztartást vezeted (főzés, takarítás, stb.), ezen kívül minden mást is te csinálsz, mintha a kedves párod anyja lennél.

Én többet dolgozók/keresek, mint a férjem, akkor most a férjem álljon be csicskának? Természetesen nem a munkától függ ez. Segítünk egymásnak, de van egy határ. Én választottam ezt a munkát, viszont a páromat nem azért választottam, hogy nekem semmi másról ne legyen gondom, mert majd ő még a seggemet is kitörli helyettem csak azért, mert én jobban keresek.

Ha nőként nekem csicskának kellene lennem még munka mellett, mert arra nem tud a kedves férj figyelni, hogy az iratai rendben legyenek, akkor nem dolgoznék, mivel a kedved férjem szakácsnője, takarítőnője, titkárnője stb. vagyok.

2021. aug. 14. 11:49
 16/31 anonim ***** válasza:
17%

Elég sarkosan látod a világot 15-ös.

Azért mert meg tudja két ember egymás közt osztani a feladatokat ,úgy hogy mindenkinek megfelel,nem értem miért kell lecsicskázni a másikat.

Azzal sincs semmi gond,ha te nem akarsz a másik dolgaira odafigyelni.

Ez szimplán törődés,ami oda vissza tud működni akkor is ha akarmelyikük jobban keres a másiknál.

Olyan,mint amikor egy férfi kiveszi a kezedből a szatyrot,amit egyébként simán elbírnál..

2021. aug. 14. 12:07
 17/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, elmennék egy jó barátnőmmel, vagy családtagommal (anyummal például).

Menjél, érezd jól magad, ő pedig lazuljon otthon.

2021. aug. 14. 14:30
 18/31 anonim ***** válasza:
63%

"Azért mert meg tudja két ember egymás közt osztani a feladatokat ,úgy hogy mindenkinek megfelel,nem értem miért kell lecsicskázni a másikat."

Akkor viszont nem nőként a feladata az, hogy gondoskodjon, hanem kevesebbet keresőként így törleszt, hogy nyalja a valagát.

2021. aug. 14. 14:34
 19/31 anonim ***** válasza:
21%

Kellemes társaság lehetsz,hogy neked mindenről a lóvé jut eszedbe. Bár az biztosan feltűnt már,hogy nincsenek igazán jó emberi kapcsolataid, aminek az ellenkezőjét a következő hozzászólásodban bizonygatni is fogod.

Ne fáradj!

Elhiszem.Te meg úgyis tudod az igazat.

2021. aug. 14. 14:44
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

Ez most kinek szól ?

2021. aug. 14. 16:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!