Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg a barátnőmre, és jogosan gondolkozok a szakításon?
Múlt hét pénteken elment az egyik barátjával meg a barátnőjével iszogatni, mivel én reggel dolgozni mentem, nem tartottam velük, erre reggel láttam, hogy ismerősök lettek a már 1 éve letiltott exével.
Rá is kérdeztem, hogy mizu, erre benyögte, hogy a fiú haverja akivel tegnap elmentek kocsmázni, meghívta az Ő exét is, de nyugodjak le, neki ez semmit nem jelent.
Megmondom őszintén eléggé felrobbantam, egyből telefonáltam is, és mondtam, hogy ez tök unkorrekt mind a haverja, mind a barátnőm részéről, és oké, hogy őt ez nem zavarja, de engem ez igenis zavar, és tekintettel kellett volna rám lennie, mert én sem kocsmázgatok az exeimmel, és még hozzá tettem azt is, hogy "gratulálok" a fiú haverjának, mert ez kbszott unkorrekt és tiszteletlen viselkedés volt velem szemben.
És legnagyobb meglepetésemre a barátnőm nem az, hogy nem ismerte el, hogy ez tényleg nem volt fair, még elkezte védeni a haverját, és elkezdett velem veszekedni, régi sérelmek felhozásával, én nem hagytam magam, mondtam neki, hogy ez nekem rosszul esett, meg az is, hogy a nagy haverja itt kombinált a hátam mögött, mondtam, hogy én soha nem hoznék ilyen helyzetbe senkit, de ő csak kötötte az ebet a karóhoz, nem volt képes felfogni, hogy ez nekem rosszul esett.
A vége az lett a sztorinak amikor elmentem hozzá aznap, hogy folytattuk a veszekedést, és egyszerűen nem volt képes belehelyezni magát az én szemszögembe, csak dobálta a fejemnek a jelzőket.
Azóta tehát egy hete már nem beszélünk, csak esténként telefonon, de akkor is lekezelően beszél velem mintha azt várná, hogy én kérjek bocsánatot.
Valamiért nem bízol benne, holott ő maga mesélte el a sztorit. Adott okot rá?
Értem én a te oldalad is, de ha ő most tényleg ártatlan, akkor neki meg baromi szar, hogy a másik nem bízik benne. Ő meg ezért mérges most rád.
Milyen a bizalom nálatok?
Inkorrekt*
Az lényegtelen mások szerint mi jogos,mi nem, neked is jogod van a meggyőződéseid szerint dönteni.
Egyébként teljesen egyetértek veled,én sem tűrném ezt el. Mondjuk én nem is foglalkoznék vele ki mit gondol a döntésemről.
Jajj bakker igazad van, az a sor kimaradt.
Hát akkor viszont ez így gáz. Bizalom az nulla és jogosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!