Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én gondolkozol rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én gondolkozol rosszul?

Figyelt kérdés
Hasmenésem van, nem kicsit, ezért megkértem a barátomat, hogy hozzon nekem ropit... Megkértem arra is, hogy siessen, mert éhes vagyok, több, mint 1 napja nem ettem. Még ment máshova is, de bőven hazaérhetett volna lassan 3!!!! óra alatt. Én vagyok a hülye, hogy fordított esetben siettem volna haza...? De úgy néz ki, nem érdemli meg túlságosan...
2017. máj. 3. 19:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még a kérdést is elírtam... Király.
2017. máj. 3. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Jól van, ne szarj be, majd hazaér.
2017. máj. 3. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Én még januárban egy srác barátomat küldtem el daedalonért, mert hánytam, ő is körülbelül három óra alatt tette meg az utat, mert ment még másfele. Szerintem ez ilyen pasis dolog lehet, de tőle kérdezd majd meg, ne tőlünk :)
2017. máj. 3. 19:16
 4/12 A kérdező kommentje:
A ne szarj be elég ironikus vizes hasmenés esetén... De olyan elkeserítő, most komolyan ez a "nagy kérés" kategória?
2017. máj. 3. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:

"ne szarj be"

Jót kérsz egy olyantól, akinek megy a hasa. :D

Jobbulást, kérdező. Én igazat adok neked, beszéld meg a barátoddal, de csak miután ettél. Ha lemegy a cukrom, én is ingerültebb vagyok.

2017. máj. 3. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

ropi lószart nem ér a cifra híg fosásnál.

inkább valami vény nélküli gyógyszer kellett volna , meg igyál sok vizet nehogy kiszáradj.

természetesen ilyen esetben a párom az első.

2017. máj. 3. 19:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Szedek már pár dolgot, szóval gyógyszer az van, így már csak a kaja maradt vissza. Iszom is rendesen, köszi a tippeket. :) Jó ez az oldal, legalább valaki "foglalkozik velem" ha már úgy néz ki a való világ cserben hagyott. :D
2017. máj. 3. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
csinálj kis sós vízben főzött krumplit meg répát, mégiscsak tartalmasabb mint a ropi, meg a pocót is kíméli.
2017. máj. 3. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Pedig nem az van, hogy a pasik azért nem szeretnek nőkkel vásárolni, mert ők célirányosan mennek?
2017. máj. 3. 19:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát persze, velem nem jön be boltba, hanem az autóban toporzékol, pedig tényleg mindig sietek...
2017. máj. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!