Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én gondolkozol rosszul?
Figyelt kérdés
Hasmenésem van, nem kicsit, ezért megkértem a barátomat, hogy hozzon nekem ropit... Megkértem arra is, hogy siessen, mert éhes vagyok, több, mint 1 napja nem ettem. Még ment máshova is, de bőven hazaérhetett volna lassan 3!!!! óra alatt. Én vagyok a hülye, hogy fordított esetben siettem volna haza...? De úgy néz ki, nem érdemli meg túlságosan...2017. máj. 3. 19:06
11/12 anonim válasza:
A pasid tipikus, és te is. Velünk osztod meg a bánatodat, ahelyett, hogy vele beszélnél. Gondold végig, mekkora ez a sérelem, és olyan választ adj rá. Szerintem morogj vele, hogy ezt nem így kellett volna, te alig vártad, hogy visszaérjen, és ez érzéketlenség. Oszt jónapot. Ez ennyit ér.
12/12 anonim válasza:
Nem kérdezted meg tőle, hogy mi tartott ennyi ideig? Nekem biztosan ez lett volna az első dolgom. Ha nincs semmi elfogadható indoka, akkor elmondom neki, hogy mennyire rosszul esett, meg hogy fordított esetben én biztosan siettem volna. De most komolyan, valamit biztos mondtál neki, amikor hazaért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!