Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a kapcsolatnak, ha 2 hónap után a szakításon gondolkozok?
Nem érzem a mély kötődést, összhangot. Alig mond el nekem valamit, barátnőjétől többet tudok meg róla, mint magától. Úgy érzem, hogy csak egy második opció vagyok a barátnői mögött. Csak akkor beszélünk, ha én írok. Mondtam neki, hogy írhatna többet, azt mondta én is. Mondtam hogyha nem írok, nem is beszélünk. Ma is pl. barátnőjétől tudom, hogy voltak orvosnál, arról sem mondott semmit. De talán még mindig jobb, mint egyedül.
Tud, fog változni? Vagy ennek így nincs értelme?
Nincs értelme! Ne húzd az időt úgy, mint én tettem!
(nyilvánvaló volt már az eljén, hogy külön világ vagyunk, mégis 7 év után mertem csak szakítani)
Mondok egy ellenpéldát. A feleségem egy nagyon alkalmazkodó, introvertált, konfliktuskerülő típus. Amikor én kerestem, szabaddá tette magát, ha nem kerestem úgy vette, biztosan nem érek rá és alkalmazkodott.
A lényeg, hogy ez úgy derült ki, hogy borítottam a bilit, hogy úgy érzem, magasról leszar. Megbeszéltük, azóta is együtt vagyunk.
Azt én nem tudom eldönteni, hogy a kapcsolatnak van e értelme, ahogy egyik másik hozzászóló sem. Amit meg tudok neked súgni, hogy egymagad te sem fogod tudni.
Ülj le vele, mondd el neki, hogy nem érzed magad fontosnak és szeretnéd tudni, mi van. Szakítani utána is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!