Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire normális,hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális,hogy én így gondolkozok?L

Figyelt kérdés

Mások is gondolkodnak ilyenen?Nektek is vannak ilyen gondolataitok vagy én vagyok a nem normális?

Nem 0-24-ben ,de 1-2 naponta általában emészt néhány gondolat...például olyan gondolatok,hogy félelmetes mennyire nem tudhatjuk milyen a másik ember,mármint,hogy el fog-e hagyni x év múlva,hogy ki fog-e tartani mellettünk 10-20-30 év múlva is? Hogy vajon folyton versengenem kell más emberekkel,pl más nőkkel? Nekem mindig szépnek kell lennem? Hogy mennyire nem bízhatom rá magamat egy férfira sem,pl a barátomra,hogy nem engedhetem meg magamnak,hogy nyugodtan szüljek és neveljem a gyereket,mert kimaradok a munkából,lehet ő lelép ,elhagy. Közben ő hobbival foglakozik,tanul,doglozik,előrelép. Én meg jogosan leszek lecserélve. Hogy folyamatosan tanulnom kell,edzeni magam,siekresnek kell lennem nőként,szépnek is ,hogy ne legyek lecserélve,vagy legalábbis amikor lecserélnek ne az legyen,hogy sehol nem tartok és onnan esélytelen legyen felállni.Hogy tulajdonképpen arról szól az egész életünk,hogy versengünk,hogy sosem lehetünk biztonságban,hogy a párunkban nem lehet megbízni,mert elárulhat,elhagyhat..

Nem tudom,ilyen dolgokon kattogok folyamatosan,hogy magammal kell törődni,csak arra kell figyelnem,hogy én haladjak és muszáj is,mert kidobnak.

Mlyen mentális bajom van? De mit tehetnék,ha tényleg így megy a mai világban,hogy folyton résen kell lenni,hogy nem lehet nyugodt ,békés életünk,hogy nem bízhatok igazán sohasem..

2021. jan. 7. 11:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem egészséges, egyrészt mintha túl komolyan vennéd a dolgokat, egyből 10-20-30 éves kapcsolatokban gondolkodnál, másrészt folyamatosan kételkedsz magadban, hogy mit kell tenned, hogy elfogadjanak. Ez erősen önbizalomhiányra vall.
2021. jan. 7. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen meglehet érteni a félelmeidet.

"a párunkban nem lehet megbízni,mert elárulhat,elhagyhat.."

Egyáltalán nem ez a fő indok, de ez is része annak, hogy miért nem akarok gyereket.

Túl egyszerű a pasiknak, hogy mikor valami nem tetszik nekik, lelépnek, téged meg ott hagynak a szarban.

2021. jan. 7. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez netto onbizalomhiany. Ha nem egyoldalu fuggesben gondolkoznal, hanem fuggetlen onallo szemelyiseg lennel, akkor nem szamitana a boldogsagod szempontjabol, hogy van eppen melletted valaki, vagy nincs. Olyan fel se merulhet, hogy te lepsz ki egy rosszul mukodo kapcsolatbol? Hol jelenik meg ebben a "TE" reszed?
2021. jan. 7. 12:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem normális.

Viszont én férfiként úgy hogy még párom sincs, ugyanígy gondolok ilyesmikre.

Eleve nehéz megtalálni azt aki hozzánk illik. Aztán rengeteg nőtől hallottam már azt hogy : bármikor jöhet egy új szerelem...

Na hát így bízzon abban az ember hogy nem csalják meg, nem hagyják el...

2021. jan. 7. 13:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Túlpörgöd. Fontos, hogy törődj magaddal, de ne görcsösen, az elutasitástól való félelemtől vezérelve. Ilyen formán magadat is megkérdőjelezheted, hogy mi lesz ha épp te kivánod elhagyni a párod...
2021. jan. 7. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Törődj magaddal, ez teljesen normális. Egyébként nem kötelező sem házasságot kötni, sem összeköltözni, és főleg nem kötelező gyereket szülni, de te úgy csinálsz mintha az lenne.
2021. jan. 7. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy ha mindenáron szülni akarsz, akkor maradjon otthon az apuka.

Te meg visszamész dolgozni 1-2 hónap gyerekágy után. Nem kötelező neked kidobni a karriered az ablakon.

2021. jan. 7. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Nettó önsorsrontás.

Raktárra aggódsz, amivel csak azt éred el, hogy boldogtalan leszel, akkor is, ha a jelenben nincs semmi komoly gondod.

2021. jan. 7. 14:14
 9/12 int: f(der)*g=f*g-int.g(der)*f ***** válasza:
Kérdező én férfiként hasonló szituban vagyok. Épp vizsgaidőszak van az egyetemen. Eközben is edzem (otthon) és a külsőmmel foglalkozom. Mellette persze tanulok is de félek, hogy így a külsőm nem jó irányba megy (jelenleg elég sportos az alakom). Ha ennyit parázol kiéghetsz de gyorsan. Nyugodj meg, próbáld meg a problémáidat megoldani de ne nagyon feszülj rá. Sajnos nekem ez nem megy, pedig ez a megoldás.
2021. jan. 7. 14:58
 10/12 int: f(der)*g=f*g-int.g(der)*f ***** válasza:
Utolsó vagyok. Annyit hozzátennék, hogy eddig jól veszem az akadályokat csak kicsit sok stresszel, viszont ha jól alakul a szitu, akkor nem lesz olyan nagy gond. Hozzászoktam már az ilyen fajta stresszhez.
2021. jan. 7. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!