Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen személlyel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személlyel mit lehet kezdeni ?

Figyelt kérdés

Lassan 6 és fél éve vagyok együtt a párommal.

Nem volt egyikünknek sem komolyabb kapcsolatunk egymáson kívül. Ő egy éve külföldre jár dolgozni, és azóta teljesen meg hibbant. Nagyon féltékeny lett, mindig ideges, hogyha hív és nem veszem fel akkor veszekedik velem , nincs olyan nap hogy ne veszekedjunk.

Mondtam neki hogy ez így nem megy, és sokszor komolyan elgondolkodom magamba hogy mostmár tenyleg ideje változtatni. De mindig ő bánja meg és bocsánatot is kér de ez így nem mehet a vegtelenig.

Szerintem ő betegesen féltékeny :( és mondtam is neki..

Valami tippek hogyan segitsek rajta ?

Ha nem, képtelen leszek elhagyni :( nagyon sokat stresszel. De szeretnék neki segíteni , szeretem őt.:( Segitsetekkk!

2021. aug. 13. 04:45
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Ezen senki sem tud segíteni, csak ő! Az ő baja, nem a tiéd.

Hány évesek vagytok?

2021. aug. 13. 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

2 szálon közelíthető meg a dolog.

1, ha nem dolgozna külföldön, hanem együtt élnétek, nem lenne benne ez a bizonytalanság, hogy mi van veled.

2, bárhol is dolgozik, akár melletted él, akár nem, ő attól még bizonytalan.

Az 1-essel kezelni lehetne a dolgot, sőt, lehet meg is szűnne ez a feszültség, de nem garantált, hogy visszajön a probléma, mivel bizonytalan a hűségedet illetőleg.

A 2-essel gyökerestül meg lehetne oldani a gondot.

Amúgy az is kérdés még, hogy tettél-e olyat, amivel ezt triggerelted nála?

Mert ha igen, azt a témát is lehetne boncolgatni, hogy tisztázzátok az egymás iránti hűséget.

2021. aug. 13. 06:52
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Jöjjön haza. Ez a távkapcsolat amúgy sem működik hosszú távon, vele meg pláne nem.

Ha meg nem, akkor szakítás.

2021. aug. 13. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt is el tudom képzelni hogy magából indul ki, épp megcsal és ha nem ér el, ő azt hiszi te is ezt teszed.

Aki féltékenykedik az vagy azért mert olyan helyzetben ő se lenne hűséges, vagy volt rossz tapasztalata, valaki átverte már.

Egyszerűen rgy kérdést kell feltenni neki: hogyan látja a jövőtöket, illetve a jelenlegi helyzetet. El kell nagyarázni, hogy mit érzrl, hogy a szakítás is szóba kerülhet ha nem változik. Ha igyekszik változni, fontos leszel, ha meg támad ilyen esetben akkor valami vsj van a füle mögött.

2021. aug. 13. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!