Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen személlyel mit lehet kezdeni ?
Lassan 6 és fél éve vagyok együtt a párommal.
Nem volt egyikünknek sem komolyabb kapcsolatunk egymáson kívül. Ő egy éve külföldre jár dolgozni, és azóta teljesen meg hibbant. Nagyon féltékeny lett, mindig ideges, hogyha hív és nem veszem fel akkor veszekedik velem , nincs olyan nap hogy ne veszekedjunk.
Mondtam neki hogy ez így nem megy, és sokszor komolyan elgondolkodom magamba hogy mostmár tenyleg ideje változtatni. De mindig ő bánja meg és bocsánatot is kér de ez így nem mehet a vegtelenig.
Szerintem ő betegesen féltékeny :( és mondtam is neki..
Valami tippek hogyan segitsek rajta ?
Ha nem, képtelen leszek elhagyni :( nagyon sokat stresszel. De szeretnék neki segíteni , szeretem őt.:( Segitsetekkk!
Ezen senki sem tud segíteni, csak ő! Az ő baja, nem a tiéd.
Hány évesek vagytok?
2 szálon közelíthető meg a dolog.
1, ha nem dolgozna külföldön, hanem együtt élnétek, nem lenne benne ez a bizonytalanság, hogy mi van veled.
2, bárhol is dolgozik, akár melletted él, akár nem, ő attól még bizonytalan.
Az 1-essel kezelni lehetne a dolgot, sőt, lehet meg is szűnne ez a feszültség, de nem garantált, hogy visszajön a probléma, mivel bizonytalan a hűségedet illetőleg.
A 2-essel gyökerestül meg lehetne oldani a gondot.
Amúgy az is kérdés még, hogy tettél-e olyat, amivel ezt triggerelted nála?
Mert ha igen, azt a témát is lehetne boncolgatni, hogy tisztázzátok az egymás iránti hűséget.
Jöjjön haza. Ez a távkapcsolat amúgy sem működik hosszú távon, vele meg pláne nem.
Ha meg nem, akkor szakítás.
Én azt is el tudom képzelni hogy magából indul ki, épp megcsal és ha nem ér el, ő azt hiszi te is ezt teszed.
Aki féltékenykedik az vagy azért mert olyan helyzetben ő se lenne hűséges, vagy volt rossz tapasztalata, valaki átverte már.
Egyszerűen rgy kérdést kell feltenni neki: hogyan látja a jövőtöket, illetve a jelenlegi helyzetet. El kell nagyarázni, hogy mit érzrl, hogy a szakítás is szóba kerülhet ha nem változik. Ha igyekszik változni, fontos leszel, ha meg támad ilyen esetben akkor valami vsj van a füle mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!