Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri véget vetni egy 6 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri véget vetni egy 6 éves kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

19 évesen jöttem össze a párommal, az elején minden jó volt, de az utóbbi 1,5-2 évben teljesen ellaposodott. Inkább egy nagyon erős szeretetet érzek iránta, de nem vonzódom hozzá, nagyon ritkán fekszem le vele. Többször próbáltam erről beszélni vele, de ő nagyon szeret és elmondása szerint neki jó így, mert velem képzeli el az életét. Most 25 éves vagyok, úgy érzem később nagyon bánnám, ha benne maradnék egy ilyen kapcsolatban.

Nagyon kedves, jó ember és tényleg szeret engem, én is őt, plusz 6 év alatt közös baráti társaságunk lett, egymás családjával is jó kapcsolatban vagyunk, el sem tudom képzelni milyen lenne nélküle, mégsem vagyok boldog.

Par napja egy buliban megismertem egy srácot, aki teljesen felkavart és azt ereztem, hogy nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami. Nem történt semmi, csak beszélgettünk egész éjszaka, ő pedig nem is keresett azóta sem, hiába ígérte, hogy írni fog. Az bizonytalanít el, hogy jobban várom a másik srác üzenetét, mint a páromét

Nem tudom megérné-e mindezt eldobni vagy előbb-utóbb minden kapcsolat ellaposodik és akkor már inkább legyek a mostani párommal, hiszen tisztességes és nagyon jó ember. Szörnyen érzem magam, amiért ezt nem tudom megbecsülni és nem tudok boldog lenni mellette.

25/N

2021. aug. 8. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem fog keresni az alfa. :(
2021. aug. 8. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Dettó ugyanez történt velem 2 éve. 19 évesen jöttem össze a párommal, 6 év után gondolkodtam el, hogy már csak barátság van köztünk, és egy munkatársam eléggé felkavart érzelmileg. Valamint elgondolkodtam, hogy még nem is éltem se mellette, se előtte. Én nyuszi voltam meglepni akkor a szakítást, de valahogy megérezte ezt a kollégát, illetve ezáltal benne is ellaposodott minden érzés, és rá két hónappal ő dobott engem.

Fiatal vagy még, ha már most nem vagy szerelmes, és nem jó a szex, ez idővel csak egyre rosszabb lesz. Persze nagyon fájt a szakítás, mellette nőttem fel, vele jártam ki az egyetemet és kezdtünk bele a felnőtt munkás életünkbe, szóval az a megszokottság ami az életemben volt az úgy egyik napról a másikra eltűnt. Nem volt könnyű időszak, de utólag nem bánom, hogy megtörtént.

2021. aug. 8. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
#11 Szerintem a kérdés szempontjából ez most mindegy. Ha igazán jól működne a kapcsolat, akkor nem tudott volna rá ekkora hatást gyakorolni a másik srác.
2021. aug. 8. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne ezért a pasiért szakíts (nem hiszem, hogy keresni fog), hanem saját magadért.

40/N

2021. aug. 8. 14:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 23 évesen léptem ki egy 8 éve tartó, ugyanilyen kapcsolatból, amit itt leírtál.

Nehéz volt, de megérte.

2021. aug. 8. 14:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazából a másik srác döbbentett rá, hogy valami nagyon nincs rendben, ha ilyen szinten elkezdett érdekelni… Ezért is vártam, hogy irjon, mivel ezt váltotta ki belolem
2021. aug. 8. 15:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A srác érdektelen! Azt fogalmazd meg, hogy mi hiányzik, és akarsz és tudtok -e váloztatni.
2021. aug. 8. 15:08
 18/21 A kérdező kommentje:

Nagyon sokszor próbáltam/próbáltunk már változtatni és nem sikerült, mert néhány hét után minden visszaállt a régi kerékvágásba. Plusz nem hiszem, hogy a szerelmet lehetne erőltetni, vagy van, vagy nincs.

Igazából rengeteg felelmem van ezzel kapcsolatban, leginkább az, hogy nem találok még egy ilyen tisztességes férfit később

2021. aug. 8. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
Tipikus sztori, szinte mindenki átéli ezt. Én szakítanék most a helyedben, viszont véges a női kelendőség, még van egy jó öt éved normális srácok kifogni, utána kb esélytelen. A szerelem mindig, minden esetben elmúlik, erre később is számíthatsz. Az hogy megtetszett más is, nem jelenti azt, hogy a jelenlegi szar, szimplán azt jelenti,hogy a hormonokat kiürültek és most kell tenni is valamit a kapcsolatért. Egy hosszú kapcsolatot sem a hormonok tartanak össze évtizedekig, hanem a tudatos döntés és hogy tudatosan fent tartják a tüzet egymás közt, építik a kapcsolatot. Enélkül nem megy.
2021. aug. 8. 17:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Ő nagyon szeretné folytatni a problémák ellenére is, mert velem szeretne mindenáron maradni.. borzaszto érzés, hogy ennyire megbántom, de tényleg nem érzem azt, amit kellene. Teljesen össze fog törni
2021. aug. 9. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!