Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsoltsuni kérdése:
6 eves kapcsolat utan most 3 eve elvaltunk 20 ev korkülömbseg miatt. Most ujra szeretnuk kezdeni! szerintetek ez müködni fog?
Figyelt kérdés
Volt egy 6 eves kapcsolatom egy lanyal. Most 3 eve szetmentünk. Azota neki született egy kisfia az uj kapcsolatabol. Nekem is lett egy kislanyom. Most 1 honapja születesnapi üdvözletett kültem neki a facebookra es ujra beszelgetünk. Ö ki akkar velem ujra bekülni.20 ev korkülömbseg van közttünk ö 27 ves en meg 47. most 3 eve e miatt hagyott el. Kerdesem az lenne szerintetek fog ez a kapcsolat müködni ujra?2015. jún. 13. 07:29
1/6 anonim válasza:
Kétlem, szerintem csak egy biztos pontot keres benned, valószínű kihasználás szinten menne a dolog.
2/6 anonim válasza:
Tehát 18 éves korában ismerted meg.Aztán 6év múlva lepattant,mert változatosságra vágyott,gyorsan szült is egy gyereket egy fiatalabbnak,most meg vissza akarja kuncsorogni magát.Szerintem egye meg amit főzött,én nem fogadnám vissza.
3/6 anonim válasza:
Ha a korkülönbség miatt hagyott ott, az ma sem változott. Maradjatok barátok, cseteljetek, de ne melegítsétek fel a káposztát. A kapcsolatotokat most tovább bonyolítanák az időközben megszületett csemeték. Semmiképpen nem tudnátok ott folytatni, ahol abbahagytátok, egyre idegenebbek lennétek egymásnak. El kell engedni egymást.
4/6 anonim válasza:
Nem fog működni hosszútávon, túl nagy a korkülönbség.
5/6 anonim válasza:
Nalunk is ekkora a kulonbseg es en nem gondolom hogy nem mukodhetne ha megtanulod ezt 'kezelni'. 18 eves korom ota egyutt vagyunk, most vagyok 30 es van 3 gyonyoru kislsnyunk. A ferjemrol nem mondod meg hogy 50 eves, engem meg mindig idosebbnek neztek, ugyhogy sztem egyaltalan nem a kor a lenyeg.
de a te esetedben ha mar egyszer dobott emiatt, akkor nem gondolod, hogy most csak egy stabil hatteret, egy apat akar a kisfianak?? Sztem rajott hogy te el tudnad oket tartani. Persze lehet, hogy ez nem igaz, de ez az en velemenyem. Egyebkent te egyutt vagy a kislanyod anyukajaval vagy kulon vagytok hogy ezen gondolkodsz?
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt vagy 15 évig ekkora különbséggel, nem az volt a baj
Kicsit sok a fordulta, a te kislányod anyjával hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!