Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez mindig igy? (lent)
Figyelt kérdés
Volt 3 barátom (persze nem egyszerre), és mindegyik bántotta a bátyámat (beszoltak neki, összevesztek vele stb.), pedig a bátyám nagyon jo fej (szerintem) senkit se bánt sosem, mindenkinek segit mindig tök jo és klassz ember. Miért bántja őt midnig az aktuális párom? Mit tehetnék ezellen? Előre is köszönöm a válaszokat.2010. aug. 28. 22:35
11/15 A kérdező kommentje:
igyekszek mert ez igy tök nem jo mikor tényleg soha senkise bánt és mindennek ellenére ugyanolyan jo fej marad velük
2010. aug. 28. 22:53
12/15 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, engem piszkálnak, de nem érdekel tulzottan, persze szarul esik, de nem haragszom meg érte soha... mielött összejössz vkivel, mutasd be a bátyódnak:D
13/15 A kérdező kommentje:
hát az lesz ezentul és ha már akkor bunko lesz akkor legalább megkimélem magam is egy ilyentől....
2010. aug. 28. 23:02
14/15 anonim válasza:
:) sok sikert , hogy találj egy normális emberi lényt^^
15/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ^^
2010. aug. 28. 23:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!