Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az problémát jelezhet ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az problémát jelezhet ha a barátnőm nem figyel rám ilyen értelemben?

Figyelt kérdés

Mindig amikor akarok mutatni neki akár egy vicces videót, vagy valami komolyabb hangvételűt, akkor sosem figyel oda rám. Többször is szólok neki hogy nézze meg, de nem is reagál, a telefonját nyomkodja, amikor meg odateszem elé, akkor eltolja, hogy "ne mutassak neki hülyeségeket". Mostanában filmeket se nagyon akar nézni velem, de nem értem meg őt.

Hölgyektől kérdezném, mikor csináljátok ezt? Nem kakis pisis vicceket mutatok neki, hanem értelmesebb videókat/filmeket.

tegnapelőtt 04:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Pont akkor csinálom ezt, mint egy pasi, nem nemi kérdés. Amikor rohadtul nem érdekel, amivel a másik tukmál.

Valószínűleg egyrészt túl sokszor mutatsz dolgokat, másrészt nagyon más a humorotok, ízlésetek és őt nem izgatja az, ami téged lázba hoz.

Volt párom Tiktok videókat mentett ki nekem mindig, hogy megmutassa, napi 5-10 videót legalább. Mostanra a hátamon áll a szőr a Tiktok-tól úgy általában is, annyira töményen kaptam a szerintem gagyi tartalmakat tőle. Neki vicces volt az adott videó, engem meg vagy untatott, vagy kifejezetten irritált, egyrészt, hogy egy óvodással élek együtt, akinek ez a szint, másrészt, hogy bele vagyok kényszerítve, hogy nézzem. Csak egyszerűen fogadd el, hogy neki erre nincs igénye.

Más az ízlése, érdeklődése, humora, attól, hogy lenyomod a torkán, még nem fogja megkedvelni. Azt neked kell tudnod, ez probléma-e. Nálunk az volt, mert egyrészt leépült a szememben (nem csak ez miatt, szerintem ez már csak a lejtmenet egy tünete volt), másrészt ez lett a hobbija, lekötötte és szeretett volna bele vonni, közös élménnyé tenni, ezen át (is) kapcsolódni, ami lehetetlen volt. Minél inkább ráfüggött és minél több időt töltött Tiktokon, annál inkàbb szerette volna velem ezt megosztani, ami miatt egyre irritálóbb lett számomra az egész. Ez egy negatív spirál, aminek a végén ott tartok, hogy két évvel a szakítás után is idegesít, ha valaki tekeri mellettem azt a szart.

Ha neked fontos lenne, hogy őt is érdekelje ez, akkor probléma.

tegnapelőtt 04:55
 2/13 A kérdező kommentje:
Itt nem tik-tok tartalmakról van szó, hanem olyan filmeket vagy videókat sem akar megnézni, amik nekem a gyerekkoromat határozzák meg, ponthogy ő néz tik-tok videókat és nem értem miért tartja szórakoztatónak azokat a semmiről nem szóló videókat és visszautasítja amit mutatnék neki, pedig azt se tudja mit mutatnék.
tegnapelőtt 05:37
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Elég problémás lehetsz, ha még kérdést is kiírtál erről az őrült gondról.
tegnapelőtt 06:22
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
De nem erdekli basszus, fogadd el. Ha neked ilyen meghatarozo, hogy a gyerekkorodrol nosztalgiazz a paroddal (?), akkor ehhez keress partnert. Embereknek neha olyan problemaik vannak, hogy hihetetlen…
tegnapelőtt 06:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, zavar hogy nem figyel rám a párom, általában szokás figyelni a másikra, egy működő kapcsolatban
tegnapelőtt 06:34
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Akkor

1)vagy nem mukodik a kapcsolat (de ennek mas jelei is vannak azon kivul, hogy nem akar veled szamara erdektelen videokat nezni)

2)vagy te reagalod tul, es amugy minden rendben van

tegnapelőtt 06:46
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Hátha rá mondja az összes videóidra, még amelyek tényleg veled kapcsolatosak is, hogy hagyjál már a hülyeségeiddel akkor nem akar tudni rólad. Nem tudom szoktatok-e azért néha veszekedni, megváltozott-e a viselkedése másképp, de a barátnőd nem úgy tűnik mint aki téged szeret, sőt...
tegnapelőtt 07:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

2, nem az volt a lényeg, hogy Tiktokot néz-e, hanem a tény, hogy unja, zavarja, akár idegesíti is, amiket mutogatsz.

Nem tudom mutogat-e neked Tiktok videókat, de képzeld el, hogy ugyanilyen gyakran és il,en időtartamban kéne a Tiktokot bámulnod, mikor "nem érted miért tartja szórakoztatónak azokat a semmiről nem szóló videókat". Na neki a te videóid érdektelenek és a Tiktok az, ami megfogja.

Ha ez ennyire kardinális, akkor marad a szakítás és legközelebb a tudatos társkeresés. Ha meg annyira nem fontos, hogy szakíts miatta, akkor ne nyaggasd olyannal, ami nem érdekli.

tegnapelőtt 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
ne zavard, a másik pasijával beszélget
tegnapelőtt 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan mint mikor egy ismerősömmel beszélek aztán napokig tolja nekem a vissec képeket meg videókat. Eleinte 1-2 megnézek onnantól pedig csak láttam és kész. Nem érdekel. Vagy amikor párom a horgász videókat mutogatja az sem érdekel. Ott is megnézek egyet egyet de ezután hagyjon vele békén. azért mert a párom nem vagyok kötelező megnézni azokat a dolgokat amik érdeklik őt. Neki érdekes nézze de szerencsére nem olyan fogyatékos mint te hogy egyből bevágod a sétődést mert a párodat nem érdekli.
tegnapelőtt 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!