Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az problémát jelezhet ha a barátnőm nem figyel rám ilyen értelemben?
Figyelt kérdés
Mindig amikor akarok mutatni neki akár egy vicces videót, vagy valami komolyabb hangvételűt, akkor sosem figyel oda rám. Többször is szólok neki hogy nézze meg, de nem is reagál, a telefonját nyomkodja, amikor meg odateszem elé, akkor eltolja, hogy "ne mutassak neki hülyeségeket". Mostanában filmeket se nagyon akar nézni velem, de nem értem meg őt.
Hölgyektől kérdezném, mikor csináljátok ezt? Nem kakis pisis vicceket mutatok neki, hanem értelmesebb videókat/filmeket.
nov. 11. 04:38
11/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy ez nálad milyen gyakori. Mert el tudom képzelni azt a szintet, amikor ez már nem gyerekkori nosztalgia, hanem konkrétan gyerekszintűú viselkedés, amikor vki ott ugrál, mint egy 5évesgyerek, hogy "ezt nézd! ezt nézd! Most ezt nézd! Ezt nézd meg most!"... de mivel nem tudjuk, hogy ez nálad milyen gyakori, mennyire sok, milyen stílusban dugod az orra alá azokat a dolgokat és olyasmi dolgokat mutogatsz-e neki, amiről tudod, hogy nem érdekli, vagy épp nem, ezért nem tudom eldönteni, hogy ez inkább az ő hibája-e vagy a tied. Nekem is vannak olyan dolgaim, amik nekem fontosak, de tudom, hogy a páromat nem kötné le, ezért nem boldogítom vele (én pl. imádom a Hallmark-filmeket, de tudom, hogy szerinte nyálas lenne... meg brit standuppal sem tukmálom, mert tudom, hogy ő kicsit kevésbé jól beszél angolul, és nem biztos, hogy teljesen megérti... vagy épp nyálas pop-opera előadókat hallgatok, ő meg "elvetemültebb" progresszív elektro zenéket, így csak az idejét pazarolnám, ha mutogatnám neki a zenéimet, ha tudom, hogy nem tetszene neki)
12/13 anonim válasza:
és mi az, ami összeköt ezzel a nővel? Ha semmi, akkor miért vagy vele?
13/13 Senior Séf válasza:
" nem is reagál, a telefonját nyomkodja, "
Korunk rákfenéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!