Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok rá, ha a pasitok együttélésben papuccsá válna?
Tok normalis, hogy az ember megcsinal a parjanak dolgokat. A parom rendszeresen kitakaritja az egesz lakast, plane igy nyaron, mert a melegtol en egy selejt leszek aki csak fetrengeni tud🤣 A heten delutanos voltam, o most kivetelesen delelottos, szoval irogattam neki, mi kell nekem a boltbol, mert en reggel nem megyek le melo elott, kajat is o csinalt egesz heten, ugyhogy kb a mostani het tenyleg ugy nezett ki, hogy o csinalt MINDENT, en meg hazaertem este, es leultem a kajaval sorozatot nezni, aztan alvas.
Nem gondolom ettol papucsnak, mert nem arrol van szo, hogy csettintek es barmire ugrik, hanem szimplan megkonnyitjuk egymas eletet, ahol tudjuk. Most hetvegen szerintem hagyom pihenni, takaritok en, fozok valamit, elintezem a hangyainvaziot is vegre a lakasban🥴
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!