Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elhagyná a párját azért, mert az nem akar gyereket, az nem szereti a párját?
Figyelt kérdés
Itt ezen az oldalon tudom, hogy mindenki már az első randin bekérdez, hogy hogy gondolkozik a másik fél a gyerekvállalásról. De mi van akkor, ha idő közben meggondolja magát valami miatt, és úgy dönt, hogy inkább mégsem akar gyereket?
Az ittévő emberek jelentős része írja neki, hogy "hagyd el, keress mást!". Akik ezért elhagyják a párjukat, csak mert változott a véleménye a gyerekvállalással kapcsolatban, az szereti egyáltalán a párját? Szerette valaha is?
2021. júl. 30. 17:19
11/19 anonim válasza:
Ez nem szerelem kérdése. Lehetek én szerelmes valakibe, aki mindenáron az amerikai tanyavilágban szeretne élni, és mindent elkövet, hogy ez meg is valósuljon, ha közben én nem vagyok hajlandó Budapestről kiköltözni a világért sem. Akkor hogy legyen így közös jövőnk, közös életünk? Ez a gyerekre is igaz. Az ember alapvetően boldog szeretne lenni az életében, a párkapcsolatában, és az ilyen kérdések, mint a gyerek (meg a házasság, a lakhatás, az életmód, stb) nem kínálnak kompromisszumot. Ha szeretem a párom, nem kényszerítem olyan helyzetbe, amiben ő hosszú távon boldogtalan lesz. A szakítás az rövid távon nyilván fájdalmas, de az ember talál új párt, akivel talán ez a kérdés (is) egyezik, és vele potenciálisan még boldogabb lesz, mint velem valaha lehetett volna. Mert nekünk meg biztosan megmérgezné az életünket az én depresszióm és folyamatos vágyakozásom a gyerek után, ami idővel közvetetten amúgy is szakításba torkollna. Csak az az "idővel" az nem mindegy, hogy akkor történik, amikor már nem is lehet gyerekem, vagy most, amikor még azért van lehetőségem új partnerrel családot alapítani.
12/19 Metionin válasza:
Szereti, de az elképzelt jövőjét és a nem létező gyerekét jobban szereti. Az ilyet el kell engedni.
13/19 anonim válasza:
Ha megcsalna a párom, esetleg megütne vagy meggyilkolna valakit (szándékosan) akkor is elhagynám. A józan eszemmel hozok egy döntést. Attól még lehetek szerelmes belé.
14/19 A kérdező kommentje:
De a megöl valakit meg a nem akar gyereket között azért van egy kis átmenet, nem?
2021. júl. 30. 21:39
15/19 anonim válasza:
De igen
Szereti/szerette
De egy ilyen kérdésnél, ha nem egyeznek egyik sem lesz boldog
A szerelem kevés lesz 15-20 év múlva
16/19 anonim válasza:
12. Ha az egyik csak egyik napról a másikra élne szabadon, a másik meg nagy tervekért lelkesedik, hát akkor sem illenek össze, mindegy, mennyire szerelmesek. Sok ilyen kapcsolat van egyébként, amikor reménykednek, hogy majd a másik megváltozik a kedvükért, mert olyan jó vele ez meg az meg amaz, de valami fontos mégiscsak hiányzik.
17/19 anonim válasza:
Látom nehéz a felfogásod!
Érzelem és értelem közt néha választani kell.
Attól még az érzelem megmarad
18/19 anonim válasza:
Tudatos gyermektelen fórumon 10+ éves kapcsolatok végéről lehet olvasni. Sajnos itt nincs kompromisszum. Egyébként gyakran van ilyen hogy meggondolják magukat, ez van. Nyilván szerették egymást de az az új út amire akar lépni már nem ok. Ez most olyan mintha pl a férj egyik nap turbánosan menne haza hogy ő muzulmán lett és most koltozni akar Törökországba. Nyilván korábban lehet szerette a nő, de ettől még valószínűleg ropulni fog. Az emberek változnak és nem vagy köteles életük végéig követni őket ha olyan irányba ami neked elfogadhatatlan.
19/19 anonim válasza:
Hat az is nevetseges aki azért szakít mert a párja kulfoldre akar költözni 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!