Hogy is van ez a cici kenegetés? Nagyon cici fügö 1 éves babám akár 7-szer is cicizik és 1 pár cicizést jó lenne már elhagyni
Szóval, hogy kapj választ a kérdésedre is, én már hallottam ecetről, hogy volt aki azzal kente be, illetve a sógornőm például mustárt tett rá. Viszont neki 2 éves múlt a fia, így már azért meg tudta vele értetni, hogy most "romlott a tejcsi" nem szopizhatsz, csak este elalváskor. Le is szokott neki szépen az éjszakai evésről. Én sem tudom elképzelni még a most 13 hós lányomról, hogy megértse, hogy most lehetne cicizni, de X időben meg nem... Tehát mi cicizünk éjjel - nappal...:)
Ja, és egy kismama mesélte, hogy neki például simán lenyalta az ecetet a cicifüggő lánya és utána szopizott tovább...:)
a cicikenegetés csak akkor válik be,ha teljesen el akarod választani,mert különben nem fog sikerülni.
éN ezt a módszert akkor alkalmaztam amikor már 20 hós volt.elmondtam neki,hogy megromlott a tejci,és már nem finom.előtte bekentem citrommal és amikor meg akarta kostólni akkor szembesült is vele.így nagyon hamar le szokott.de te ezt még ne alakalmazd.
Nem kenném be semmivel. Lehet , ha nem kínálod meg akkor nem is hiányolná.
Az én kislányom is még 8-9 hónaposan is akár 2 óránként is képes volt szopizni, egyszer úgy alakult, h a délelőtti séta pont evésre esett volna, ezért amikor hazaértünk a sétából, gondoltam adok neki joghurtot cici helyett, ezután mindig joghurtot kapott délelőtt és máris kimaradt egy evés.
A délutáni alvásnál is nagyon egyszerűen ment az elválasztás, mert ebéd után már nem kapott cicit, így az is elmaradt. Szóval így szépen fokozatosan, persze itt hetek teltek el az egyes szopik elhagyása között, de sikerült elhagyni a napközbeni és éjszakai evéseket mostmár csak reggel és este cicizik. Soha nem gondoltam arra , h valamivel bekenjem.
Amikor már végleg akarod leszoktatni, akkor is inkább meg kell vele beszélni, h nincs cici,de nem bekenni valamivel.
hát csajok nem kínálom hanem oda jön hozám és sírva tépi a ruhámat és az a baj h nem csak ithol hanem máshol is
eskü h olyan hisztit kibír csapni a cicijárt h hú
nem tom h fogom elvalasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!