Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a barátnőmre? 24/F
1. A menstruáció hajlamos arra, hogy kiszámíthatatlan legyen, előfordulhat, hogy napokkal (akár hetekkel) tolódik.
2. Egy fájdalomcsillapító egyáltalán nem elég. A legerősebb fajtát szedem, de néha még így is elsírom magam, annyira görcsölök.
3. Nem mindenki szereti a tampont, cserélgetni pedig mindenkinek kényelmetlen.
4. Ilyenkor általában érzékenyebbek vagyunk különböző fertőzésekre.
5. Sok nőnek vannak egyéb "mellékhatások" is ilyenkor, például az egyik barátnőm nagyon könnyen elájul, amikor menstruál, míg egy másiknak szinte állandó hányingere van.
6. Szerinted élvezné úgy a strandolást, hogy folyamatosan arra figyel, hogy gyógyszert szedjen (mert egy napra egy tabletta nem ér semmit), arra, hogy ne ázzon át, ne vérezzen össze semmit és tampont is rendszeresen cseréljen?
7. Te hogy tudnád jól érezni magad, miközben ő melletted rosszul van és szenved?
8. Mondta, hogy jövő héten mehettek, mit hisztizel? Ha ennyire ma akarsz menni, menj egyedül vagy a barátaiddal.
Érzéketlen és gyerekes vagy, láthatóan fejben nem vagy elég érett egy párkapcsolathoz. Sok tizenéves kamasz is felfogja, hogy a menstruáció megviseli a párját, de neked még ez a minimum szint is láthatóan megugorhatatlan.
Hát ha szerzel neki feketeoiacon ütős cuccot hajrá, de ne gondold hogy egy adviltól vagy nospától majd teljesen jó lesz.
Én ilyenkor rohadt fáradt vagyok és szédülök is. Kb fel sem akarok kelni ágyból. + sajnos fosás is bejátszik
Egyébként meg van hogy előbb jön meg ez van. Szívás az egész és ilyenkor kurvára nem a strand az első.
Tudod, a mensi utolsó egy-két napján még meg is oldható s strand, bár akkor sem a legfelszabultabb a helyzet. De az első egy-két nap szerintem senki nem akar strandolni. Nem csak a görcs miatt. A fertőzésveszély is nagyobb, és rohadt kellemetlen azon izgulni, hogy mikor fogsz átázni.
Műnő való neked. Az nem mentsruál.
A párom is hasonlón hisztizett 1 hónapja, strand előtti napon mondtam neki, hogy 50-50, másnap megjön-e, mert már előgörcseim voltak, de egyébként 3 nappal későbbre vártam.
Bunkóság amit csinálsz, nem tehet róla a barátnőd hogy vérzik, és nem, nem csak egy gyógyszer meg egy tampon a megoldás. Nem profi úszó gondolom (ők sem hobbiból használnak tampont, hanem mert a sportjukból nem eshetnek ki havi 5 napra), kényelmetlen lenne neki a strand. Te meg támogatás helyett hisztériázol, hát gratulálok.
Szerintem te vagy az önző és az ego. Úgy bírom a pasikat akik csak pampognak hogy dobjon be egy fájdalom csillapítót. Azért megnézném őket hogy menstruálnának, lehet egy-egy nagy hangú pasi egész nap a hasát fogva csücsülne. Ez az egyik, arról nem is beszélve, hogy ilyen melegbe tudod a nők nem csak menstruálnak hanem azt a vért vissza is kell pótolni, ergo nagyon élvezetes lett volna a strand neki egyrészt mert vízbe nem mehetett volna másrészt folyadékot ilyenkor többet is kell inni, illetve édesség,banán sem árt, hogy bírja a te kis áhított nyamvatt strand programod.
Mit szóltál volna egy endometrozisal kuzdo menstruálóhoz? Akkor minden hónapba itt pampogtál volna egon.
EQ az nulla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!