Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom idősebb tőlem és egyetem előtt megkérte a kezemet. Honnan tudjam, hogy szeret-e vagy csak meg akar “jelölni”?
Mondj nemet! Alapvető probléma van a kapcsolatotokkal. Ha olyan igazán szerelmes lennél, most úsznál a boldogságban és egyáltalán nem azon járna az agyad, hogy de akkor te be fogsz savanyodni, mert más srácok rád se fognak nézni. Tehát már az is gond, hogy nem ő életed szerelme, ha egyáltalán valaha az voltál belé.
Másrészt jól érzed, meg akar jelölni, ami tényleg visszataszító, birtokolni akar, bebiztosítani magát. Elég szánalmas. Egyébként a gyűrű valahol erre van kitalálva. A sok hülye nő meg erről álmodik ovis kora óta.:D
Az eljegyzés a házasság előszobája.
Ha esküvőről szó sincs (helyesen), akkor tényleg csak "körbepisilés".
Attól tart, hogy te kilépsz egy tágabb, mozgalmasabb világba, ahol könnyen feltűnhet jobb, mint ő.
Gondolom, az első kapcsolatod.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot, meg akarja csalni, stb. 19 éves! Miért kellene ilyen fiatalon, ráadásul egyetem/főiskola előtt a házassággal foglalkoznia? Leírta, hogy neki a gyűrű nem “foglaló”, hanem az esküvő előkészülete. Nyilvánvaló viszont, hogy a párjának - nyilván amellett, hogy szereti - az a motivációja, hogy bebiztosítsa a kapcsolatukat.
Mindkét felet megértem, de ez nem lesz egy könnyű beszélgetés. :))
"elmegyek 100 kmre"
Ez a szerencséd, de komolyan.
Visszaadtam neki gyűrűt, erre kiakadt. Megmondtam, amit itt is mondtam, hogy akkor legyen eljegyzés, ha 1-2 éven belül lesz esküvő is, és nem anyu—apu fizeti. Azt mondta, hogy én nem értem meg, hogy neki az mekkora áldozat, hogy a barátnője 100 kilométerre lakik tőle, és ő nem így képzelte el az életét, és hogy ketten vagyunk ebben a kapcsolatban, és nekem is engednem kell valamit. Hogy ő már nem tini ès kinőtt a hétvégi barátnőből és szeretné tudni, hogy haladunk valamerre. És ha vele akarok maradni, akkor elfogadom,
mert ő így is annyit engedett
ha nem akarsz igent mondani, ne mondj igent
ha vele akarsz lenni örökre és nagyon szereted akkor mondj igent és menj hozzá mikor készen állsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!