Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom idősebb tőlem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom idősebb tőlem és egyetem előtt megkérte a kezemet. Honnan tudjam, hogy szeret-e vagy csak meg akar “jelölni”?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 10:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%
Birtokolni akar. Fel mert idosebb es tudja hogy 18-90evesig minden pasi a te korosztalyodra acsingozik, ahogy o is. Beakarja biztositani magat, gyorsan felcsinalni diploma utan es azt mondja majd eltart. Valojaban azt akarja hogy a gyerek es a penztelenseg miatt ne tudj lelepni mellole.
2021. júl. 26. 13:12
 22/44 anonim ***** válasza:
38%
Én az egyetem első évében mentem férjhez, hát mindent csináltunk, de besavanyodva otthon sosem ültünk. Sőt, most 20 évvel később sem teszünk így, minden hétvégén csinálunk valamit a gyerekekkel, most, hogy nagyobbak, egyre többet kettedben is újra. Egy normális kapcsolatban fel sem merülhet ilyen, hogy megjelölni akar vagy hogy unatkoznátok otthon… ne menj hozzá, hadd találjon egy hozzá illő nőt.
2021. júl. 26. 13:21
 23/44 anonim ***** válasza:
32%

Akin gyűrű van az kevesebb kufircot kap, koleszos buli előtt ezért is szokták levenni mielőtt pasizni mennek.

Annyi a titok, hogy nem felejted el mikor kell levenned és mikor kell felvenned. Amikor lebuksz villámlátogatásnál, hogy nincs rajtad, ez esetben meg a védőbeszéd, hogy bedagadt az ujjad, vagy laborban nem viselhettek ékszert és elfelejtetted visszavenni.

Kaptam olyan szöveget is, hogy WC-n volt és nem akarta, hogy beleessen, haverom unokatestvére által készült fényképek viszont másképpen mesélték el a történteket.

kérdező nem kell megijedned, eljegyzett nőként is tudsz bulizni!

2021. júl. 26. 14:39
 24/44 anonim ***** válasza:
38%

Remélem nem fogadtad el a gyűrűt, mert nem érdemled meg.

Szakíts inkább vele, bulikázz, pasizz, mert erre vágysz, hiába nem mondod ki nyíltan.

2021. júl. 26. 15:10
 25/44 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező most megy fősulira, tehát kb. 18 éves. Látatlanban megmondom, hogy egy percet sem laktak együtt, és ebből még hosszú évekig nem lesz se együttélés se esküvő.

Ebből következik, hogy a pasi csak meg akarja jelölni. Tényleg jó, hogy nem inkább oldalba vizelte, mint a kutyák. Másrészt meg xart se ér az a kapcsolat, ahol a kislány abba se biztos, hogy egyáltalán szereti, a pasas meg nem bízik benne, hogy magától vele marad és nem is megy félre.

Kérdező: egy gyűrű nem jelent semmit. Döntsd el te, hogy megéri-e neked ez az egész. De ha nem ő lesz életed párja, nagyon xarul fogod érezni magad, hogy nem a nagy szerelmed kért meg először, és hosszú évekig voltál jegyese másnak.

2021. júl. 26. 17:08
 26/44 anonim ***** válasza:
22%

Már csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért baj, ha egy nőt a pasija meg akar jelölni?! Hát nyilván egy egészséges férfi sem akarja, hogy lecsapják a nőt a kezéről! És most hagyjatok ezekkel a bullshit dumákkal, hogy "ha tényleg szereti, úgyse kell aggódnia blablablablabla". Mert ez baromság. Igenis kell aggódnia. A kérdező is emberből van, mint mindenki, és főleg egyetemistaként kerülhet olyan helyzetbe, ahol túl erős a kísértés. Egy gyűrű viszont olyan jelölés, amellyel a pasija csökkentheti az ilyen helyzetek kialakulásának valószínűségét.

Amúgy hány évesek vagytok?

2021. júl. 26. 17:36
 27/44 A kérdező kommentje:
19 és 24
2021. júl. 26. 17:40
 28/44 A kérdező kommentje:
Szerintem az eljegyzés nem arra való, hogy megjelöljük a másikat. Az az esküvő előkészülete
2021. júl. 26. 17:41
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem állsz készen egy komoly, tartós kapcsolatra, házasságra, ha "élvezni akarod az életet".

Mondd meg ezt a barátodnak, a legtisztább, ha szakítasz vele, mert így nem pazaroljátok egymás idejét.

2021. júl. 27. 06:57
 30/44 anonim ***** válasza:
82%

Lehet ezt sokáig ragozni, de két út áll előtted:

1) Úgy döntesz, hogy a barátod lesz a befutó, akivel majd szeretnél felépíteni egy közös életet. Elfogadod a gyűrűt, ez esetben illene minimum összeköltözni. Az egyetemre foglalt nőként mész, és kihagyod a pasizást (ezt te érzed, mekkora veszteség számodra).

2) Visszautasítod a gyűrűt és szakítasz. A kapcsolatot lezárod, egyedülálló csajként mész az egyetemre és annyit pasizol, amennyire csak igényed van.

Ennyi. Nincs de meg ha meg talán meg esetleg. Akarsz elköteleződni, vagy nem? Igen vagy nem. Nincs más alternatíva.

Azt pedig mindkét esetben garantálom, hogy fognak próbálkozni nálad a srácok bőven!

2021. júl. 27. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!