Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom idősebb tőlem és egyetem előtt megkérte a kezemet. Honnan tudjam, hogy szeret-e vagy csak meg akar “jelölni”?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 10:06
1/44 anonim válasza:
Nem bízol benne, szóval felesleges volt az egész.
2/44 anonim válasza:
A két dolog ugyanaz. Nyilván ha szeret, meg akar jelölni, hogy elijessze a többi pasast. Szerintem túlságosan szeret téged dugni ahhoz, hogy kockáztasson!
3/44 anonim válasza:
Úgy tűnik te határozottan nem állsz készen az eljegyzésre.
5/44 Ypszilon1980 válasza:
Ha ezt kérdezni kell, akkor ott valami nincs rendben, mert ha feltétel nélkül szeretitek egymást, akkor ez nem merülne fel.
6/44 A kérdező kommentje:
De én még nem akarok menyasszony lenni. Félremenni se akarok, de azért szeretném élvezni az életet az egyetemen nem besavanyodva ülni a koliban/albiban. Ő meg azt mondja hogy szeretne látni hogy komolyan gondolom vele és az esküvő ráér ha lediplomaztam de szeretne tudni hogy vele akarok lenni
2021. júl. 26. 10:12
7/44 anonim válasza:
Remélem nemet mondtál. Ne vedd el az idejét egy komolyabb kapcsolattól.
8/44 Ypszilon1980 válasza:
Mondjuk azt sem értem, hogy miért fontos az, hogy a barátod mennyi idős.
9/44 anonim válasza:
Mert nyilván a csaj egy trófea, amit nem akarja, hogy lecsapjanak a kezéről a jóképű izmos egyetemista kanok.
10/44 anonim válasza:
Igazából mindegy, hogy ő miért akar már most eljegyezni, az a lényeg, hogy te még korainak tartod és nem szeretnéd. Beszéld meg vele, hogy erre még nem állsz készen. Amúgy elég valószínű, hogy ezzel akar magához kötni, de valójában attól, hogy eljegyzett, te még ugyanúgy csinálhatsz bármit, amit eddig is és szakíthatsz is vele, ha mégse akarsz hozzá menni. Vagyis ez se lenne biztosíték számára, csak kevesebben próbálkoznámak be nálad, ha gyűrű van az ujjadon.
Ha nem akarsz igent mondani, ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!