Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom idősebb tőlem és egyetem előtt megkérte a kezemet. Honnan tudjam, hogy szeret-e vagy csak meg akar “jelölni”?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 10:06
11/44 anonim válasza:
Hát ne kösd le magad! Főleg, hogy ilyen fiatal vagy... Ráérsz még elcseszni az életedet házassággal!
12/44 anonim válasza:
#7 mert ha nem járnak jegyben, akkor nem is lehet komoly?
13/44 anonim válasza:
Ha ez mar felmerult benned, ki is mondod hogy nem vagysz, ra, ne tedd. Nem valo hozzad egy idos pali, mar most latszik hogy nem egy szakaszban vagytok. Fuatal vagy, szorakozz, bulizz es szexelj sok helyes pasival, illetve ha jarsz valakivel, ne koss kompromisszumot. Ha vm nem tetszik, repuljon. 30 eves korodig batran valogathatsz a ferfiak kozul, utana metedeken visszaesik a jelentkezok szama. Legnagyobb erteke a nonek a fiatalsaga, hasznald ki, nehiyy mar besaVanyodj meg lebabazz egy idos pasi mellett. Ha o komolyat akar, miert nem korabeli nokre csorgatja a nyalat, azzal mar hazasodhatna.
14/44 anonim válasza:
istenem, minek vagy valakivel, ha egyaltalan abban nem vagy biztos, hogy oszintek a szandekai es nem szamitasbol keri meg a kezed?! merem remelni, hogy csak trollkodsz..
15/44 anonim válasza:
Ha meg akarna jelölni akkor lepisilne.
16/44 anonim válasza:
"De én még nem akarok menyasszony lenni. "
Nem kötelező igent mondani.
17/44 anonim válasza:
"de azért szeretném élvezni az életet az egyetemen nem besavanyodva ülni a koliban/albiban."
Miért ne élvezhetnéd akkor is, ha jegyben jársz? Ez miben befolyásol?
18/44 anonim válasza:
Én sem értem.
Ha eljegyeztek, kötelező besavanyodva otthon ülni?
Semmi értelme annak, amit mondasz, furcsa a gondolkodásod...
19/44 A kérdező kommentje:
Itthon is azt csinálja, ha szeretnék nélküle valamit csinálni, ami nem tanulással kapcsolatos, akkor megsértődik, hogy őt elhanyagolom.
2021. júl. 26. 12:27
20/44 anonim válasza:
#19 Szerintem meg kélne szakítanod ezt a kapcsolatot, amennyiben rosszul érint téged a korlátozás és az érzelmi zsarolás... Nekem komoly kapcsolatom volt az egyetemen (már jegyben járunk), mégis szabadnak éreztem/érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!