Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vágyom annyira a szexre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom annyira a szexre, hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

A párommal mostnában elég nagy konfliktus forrás az együttlét hiánya.

Ő azt hiszi, hogy azért nem szeretném a szexet, mert vele van valami baj, ő nem oylan jo nekem stb., amiről szó sincs. Imádom őt és tökéletes az ágyban, és ezt neki is mindig mondom. Egyszerűen én nem kívánom és nem tudok ellene mit tenni.

Amikor félreteszem ezt és akkor is együtt vagyok vele amikor nem kívánom, akkor utána úgy érzem, hogy ez most mégjobban elvette a kedvem és több ideig nem kívánom. Pedig régebben ezzel nem volt probléma.

A párom ezt megérti és mindig megynyugtat, hogy nincs ezzel baj, de olyan rossz, amikor megkíván nagyon én meg visszautasítom. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem igénylem a szexet. Pedig amúgy említettem, ezzel nem volt régen probléma.

Mit tehetnék, hogy visszajöjjön a vágyam? Vagy milyen mondszerek vannak amikkel növelhetném a libidómat?

2021. júl. 26. 01:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is voltak ilyen időszakok. Abbahagytam a fogamzásgátlót és sokat javult a dolog, olyan 70-80%-kal több lett a szex, de még mindig nem annyi, mint az elején. Sajnos nekem sok nőgyógyászati panaszom is volt, amiatt sincs sokszor kedvem, félek, hogy újra bajom lesz. Én is imádom a párom, vonzódom is hozzá, szóval dolgozunk ezerrel az ügyön továbbra is. Nem vagy egyedül! (Amúgy ilyenkor nem a kémia szűnik meg, hiszen más férfit sem kívánok...)
2021. júl. 27. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Ami annó nálunk bejött, nem szünet de pár böjti nap, külön töltöttük és minimális kommunikáció volt csak, ez eldöntötte testileg lelkileg mi a helyzet egymás felé.

Fogamzás gátló elhagyása, igen növeli a libidót ámde akkor marad a gumi ami viszont (eleinte) mindkét fél részére rontott az élményen. Nálunk ekkor jött a hazárdírozás, lány kívánta a szexet kérte csináljuk védekezés nélkűl és szálljak ki....

2021. aug. 10. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem kívánod a szexet, akkor a párod nem kívánod.
2021. aug. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!