Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vágyom annyira a szexre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom annyira a szexre, hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

A párommal mostnában elég nagy konfliktus forrás az együttlét hiánya.

Ő azt hiszi, hogy azért nem szeretném a szexet, mert vele van valami baj, ő nem oylan jo nekem stb., amiről szó sincs. Imádom őt és tökéletes az ágyban, és ezt neki is mindig mondom. Egyszerűen én nem kívánom és nem tudok ellene mit tenni.

Amikor félreteszem ezt és akkor is együtt vagyok vele amikor nem kívánom, akkor utána úgy érzem, hogy ez most mégjobban elvette a kedvem és több ideig nem kívánom. Pedig régebben ezzel nem volt probléma.

A párom ezt megérti és mindig megynyugtat, hogy nincs ezzel baj, de olyan rossz, amikor megkíván nagyon én meg visszautasítom. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem igénylem a szexet. Pedig amúgy említettem, ezzel nem volt régen probléma.

Mit tehetnék, hogy visszajöjjön a vágyam? Vagy milyen mondszerek vannak amikkel növelhetném a libidómat?

2021. júl. 26. 01:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Nincs kémia. Majd lesz neki más.
2021. júl. 26. 01:30
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Vannak életszakaszok, amikor az embernek nem fontos a testiség.

Vannak afrodiziákumok.

Élelmiszerek, gyógynövények.

Segít a feng shui is.

Torna, jóga is.

Szexológus is.

2021. júl. 26. 01:32
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor hagyd abba.
2021. júl. 26. 01:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet orvosi probléma, járj utána. Vagy nagyon stresszelsz, szánj egy kis időt magadra
2021. júl. 26. 03:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vágysz a szexre? Korábban jól működött? Ha egyik pillanatról másikra változott, lehet egészségügyi oka! Ha nem ez a helyzet, a sport, stresszmentes időszak, kellemes közös program és megfelelő étkezés segít a vágy serkentésében.
2021. júl. 26. 07:06
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Azért mert eufemizálsz, és mégsem olyan szuper, kívánatos tökéletes ő, hiszen akkor te erőszakolnád meg napi 40-szer. Ha valami jó, tökéletes, de nem kívánod, az hogy illeszthető egy mondatba?
2021. júl. 26. 07:43
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
majd szexel mással....
2021. júl. 26. 07:56
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez teljesen természetes. Nem mindig egyforma az embernek a libidója, és van olyan, hogy bizony lecsökken egy időszakban. Sőt, egyénenként is változik.

Egy kapcsolat nem csak szexből áll. Ha csak az tartja fenn, akkor meg szexkapcsolat.

2021. júl. 26. 08:53
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Hány évesek vagytok? Szedsz tartósan valami gyógyszert, fogamzásgátlót? Elégedett vagy a testeddel? Nem szedtél fel néhány kilót mostanában?

Ha a kapcsolat elején kívántad a párod és nem volt probléma a szexel akkor lelki eredetű lesz a probléma, ha fáradtnak érzed magad,akkor fizikálisan vagy rossz passzban, jobban oda kell figyelni az étkezésre és el kell menni mozogni.

Tudnod kell, hogy emiatt szét fog menni a kapcsolatod idővel, mert ezt az állapotot ideiglenesen el lehet fogadni, de ha azt érzi a partnered hogy te ezen nem akarsz változtatni akkor el fog búcsúzni tőled.

2021. júl. 26. 09:59
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Mi ezen már túl vagyunk. Mindent kipróbáltunk, egy vagon pénzt kifizettünk. A lényeg hogy én mint férj nem voltam elég vonzó, nem volt már meg a kémia.
2021. júl. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!