Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket hogy bánt a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogy bánt a párotok, amin nem megy változtatni?

Figyelt kérdés
Nők, férfiak egyaránt érdekelnek. Minden ami bántás, és már próbáltál változtatni, de nem ment.

2021. márc. 8. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Ha bánt az reg rossz...sosem bántott
2021. márc. 8. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rám exem nagyon sokat ordított rám, nagy sokszor ok nélkül, vagy apróság miatt, amiért más normális hangerővel szól, és maximum többszöri kérés után ordítani. Próbáltam változtatni, de úgy érztem, hogy egész lényem irritálja, így ez egy idő után szakításhoz vezetett.
2021. márc. 8. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mégcsalt. Próbáltam bízni benne.. De nem adott elég alapot a bizalomnak. Ebből sok konfliktus alakult ki. Továbbra is próbáltam bízni benne, másfél hónapot adtam a dolognak, de akkor már vége volt amikor kiderült a dolog. Nem tudtam hinni neki.
2021. márc. 8. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az összes ex általában szavakkal, gunnyal, kritikálval, nem adnak igazat, ogazságtalanul letámadnak, visszaélnek, elárulnak kibeszélnek etc. Verbális a legàltalánosabb.

A mostani az első mashogy cainál valamkz, ő szeretetmegvonást alkalmaz, érzéketlenül viselkedik sokszor, (se puszi se ölelés, semmi max szex az összes testi kontaktus)azaz nem verbálisan bántalmaz, hanem nonverbálisan.

Beszéltünk erről vele, még neki esik rosszul hogy ilyet állitok róla, hogy ő bántalmaz meg érzéketlen. Ez jellemző amugy rá, hogy bàrmi bajom van, neki esik rosszul a szerinte feltételezéseim, én gondolkodok szerinte rosszul, en képzelek hülyeségeket stb

Egyelőre tanácstalan vagyok.

2021. márc. 8. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
*a mostani az első aki nem verbálisan bánt
2021. márc. 8. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
*az oka meg ismeretlen.azt is kérdeztem. Neki semmi gondja nincs velem elmondása szerint.
2021. márc. 8. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első exem mindig a haverokat választotta helyettem, és tiszteletlen módon beszélt velem.

A második exem megvádolt azzal, hogy szándékosan buktam meg a forgalmi vizsgán. (?) Mindig dicsért, de közben a háttérben úgy éreztem, hogy nem őszintén örül a sikereimnek. Az anyja szóvá is tette, hogy én könnyebb szakon voltam, mint a fia, így persze, hogy jóval kevesebbet csúsztam. Mondhatom, szuper volt hallani.

Szerencsére durvább fizikai bántalmazás nem volt, csak egyikük megrántotta az alkaromat. Fájt testileg is, de lelkileg jobban.

2021. márc. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!