Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az ellenkező nemből meg akar titeket változtatni, és nem a párotok?
attól függ...
fiu v v lány ?
mit akar megváltoztatni rajtad és mit mond miért?
Volt ilyen. Rengeteget veszekedtem vele, mert aljas is volt és idegesített hogy állandóan kritizál. Minden dolgomba belekötött, a félelmeimre mind azt mondta hogy hülyeségek, és hogyha nem akarom egyedül leélni az életem akkor meg kéne változnom. Emellett pedig mindig az állította hogy ő engem így szeret ahogy vagyok. Hamar meguntam hogy az egyik szava üti a másikat úgyhogy megmondtam neki hogy erre nekem nincs szükségem hagyjuk békén egymást és megszakítottam vele minden kapcsolatomat.
18/L
Én vagyok ilyen!:) Állandóan meg akarom változtatni a körülöttem élőket legyen az fiú avagy leány.
Viszont a tapasztalatom az, hogy csak akkor sikerül ez, ha az alany ellenkező nemű és mélyebb érzéseket táplál irántam... Amúgy, mint ha egy pohár víznek dumálna az ember...
Viszont! Nekem nagyon sokat jelentene egy ilyen barát aki Nekem róná fel a hibáimat és akarna megváltoztatni úgy, hogy nem akar amúgy tőlem semmit, de sajnos ilyen nem adatott meg még nekem. Pedig szerintem ez nagyon jó dolog, hiszen ő egy abszolút kivülálló, ki eléggé elfogulatlan velem szemben. Mondjuk ő sem tud kiszakadni a saját szubjektív véleményéből.
És szerintem két barát van. Az egyik az, aki úgy szeret ahogy vagy. A másik ilyen, mint én vagy amilyen én keresek és ez a ritkább.
Ui.: Sok ember a kákán is csomót keres. Olyan a természete, hogy mindennel és mindenkivel elégedetlen ráadásul ezt nem rest közleni sem, szóval nem feltétlen akar veled barátkozni, még akkor sem, ha mindig jobbá akar tenni téged, hiszen a jobbá tétel, relatív és csak nézőpont kérdése.
velem is voltak ilyenek és tényleg rohadtul idegesítő.
utolsó: az addig oké h elmondod h szerinted ebben vagy abban változnia kéne v nem tetszik de ha állandóan ezzel piszkálsz vkit az rohadtul idegesítő. a másik meg h eléggé relatív az is h mi a hiba vkiben. lehet neked nem tetszik egy tulajdonság más meg azért szereti. nem mindenkinek ugyanaz a jellem tetszik vkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!