Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti változtatnátok az öltözködéseteken, stílusotokon a párotok kedvéért?
Változtatnék, ésszerű határokon belül.
Az amit a te ismerősöd művel az már túl van a határon.
Nem.
es ma sem tennem maskepp. Mert az en mostmar exem, nem kis valtozast akart, hanem teljesen olyat,ami nem en vagyok, nem az en vilagom.
borzalmasan utaltam mikor megszolt. Meghogy o igy nem jon el velem ide oda, inkabb nem is megy, vagy max egyedul.
segitettem neki.
mehet egyedul.:)
Elgondolkodnék, amit mond, és megnézném, hogy van-e valóságalapja (pl. nem alkalomhoz illően öltözöm, nem alkathoz illően öltözöm, túl harsány az adott ruhadarab, mennyire ódivatú, találkozik-e pl. ügyfelekkel / üzletfelekkel napközben, hogy vannak olyan ruhák amiket nem kellene felvennem stb.). Illetve vagy a stílusomba az a változtatás mennyire férne bele.
Ha nem vagyok ebben biztos, én biztos megkérdeznék vki kívülállót, hogy tényleg ízléstelenül öltözöm-e, vagy csak a párom hisztériázik (mert mondjuk beszóltak a haverjai).
Ha ezek után nem találnék rá rendes okot, nem változtatnék az öltözködésemen... ha igen, olyan mértékben, amiben én még jól érzem magam. Mindenből van egy bizonyos határ. Pl. ilyen diszkós csöcs- és seggmutatós feszülős minirucit ilyen ortopéd-platform magassarkúval sosem vennék fel, senki kedvéért sem... de vannak olyan stílusok, amik még beleférnek (ha pl. elegánsabbat vagy bohémebbet szeretne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!