Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti változtatnátok hajszínt a pasitok kedvéért?
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk barna volt a hajam (ez az eredeti színe). 2 hónapja befestettem vörösre. Azóta állandóan avval nyaggat, hogy mennyire nem tetszik neki ez a szín, festessem vissza barnára, mert most nagyon "feltűnő" vagyok. Nekem nagyon tetszik a vörös hajszínem. Ti engednétek neki?2014. ápr. 27. 21:05
1/12 anonim válasza:
Én imádom a vöröseket!
Egyébként a kérdésre válaszolva, ha fontos neked a barátod véleménye, akkor visszafesteted. A nagyon feltűnőt azért mondta, mert azt nem mondhatta, hogy neki nem tetszik.
2/12 anonim válasza:
De majd roncsolom a hajamat azért, mert Őméltóságának nem tetszik! Merne szólni valamit, szétpofoznám!
3/12 anonim válasza:
Maximum megpróbálnék valamilyen kompromisszumos megoldást találni, de biztos nem festetném vissza...de hát ilyen ez a büszkeség :P
4/12 anonim válasza:
Nem. Mindig is szőke voltam és az is maradok :)
5/12 anonim válasza:
Mondom, hogy meg kell pofozni őket ilyenkor, csak így értenek a szóból! :)
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes lennék akkor és nem lennék annyira elájulva a vöröstől akkor visszafestetném, mert végülis nekem nem olyan fontos és tetszenék a nagy Casanovanak. Ha szerelmes vagyok de nem vakon, nekem tetszik akkor kijelenteném, hogy figyelj ez vagyok, nekem ez tetszik és ennyi. Ha szeret ígyis kell szeressen. (Én azt mondanám, ne add fel magad)
7/12 anonim válasza:
változtatnék. de ha utána nem tapasztalok pozitív változást a viselkedésében:), akkor vissza az egész.
8/12 anonim válasza:
Nálam pl. az lenne a legjobb, ha maradna az a szín ahogy megismertem. :) A legjobb esetbe ez természetes barna és mivel egyrészt only barna, másrészt nem igen szeretem a hajfestéket... ragaszkodnék hozzá, hogy ne festesse be.:P:D
9/12 anonim válasza:
Én szőkés barna vagyok, vörösre festem de annak minden árnyalata volt már. A páromat nem zavarja. Ha neked úgy tetszik ahogy most van akkor ne fesd vissza, max van ilyen vöröses barna ami olyan köztes. Próbáld ki aztán hátha az tetszik neki.
10/12 anonim válasza:
Igen. De a fodrászt ő fizeti!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!