Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a pasitok kedvéért változtatnátok egy kicsit az öltözködéseteken?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy lecserélnétek az egész ruhatárat, csak hogy hordanátok pár olyat, amit addig nem, mert neki tetszik.2014. dec. 28. 11:48
1/10 anonim válasza:
Egy picit lehet, normális keretek között.
2/10 anonim válasza:
Ha nekem is tetszik, akkor miért ne?
4/10 anonim válasza:
az életben 2 személynek akarok megfelelni...elsősorban magamnak, aztán meg a páromnak.....így ha azt kérné h ezentúl babarózsaszín habosbabos fodros ruhába jelenjek meg biztos h kiröhögném hogy mit szívott és nemet mondanék, de ha olyan változtatásra kér, ami belefér az ízlésembe, az ő kedvért természetesen
5/10 Költőnő? válasza:
Csak ha számomra is elfogadható és passzol a személyiségemhez.
7/10 anonim válasza:
Benne lennék, ha nekem is tetszenének azok a ruhák, amiket látni szeretne rajtam.
9/10 anonim válasza:
Persze, sőt változtattam is. Ezekre általában nem kért, csak például elkísért vásárolni, és figyeltem, hogy amikor próbálok, mik azok, amik jobban tetszenek neki.
10/10 anonim válasza:
Ha még belefér az ízlésembe, és tényleg kicsit, akkor igen. Vannak olyan ruhadarabok, amiket senki kedvéért nem vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!